MEDIA

X Factor: Με σόου Ψινάκη η πρεμιέρα των live – H «ξινέγκλο» και οι δύο ασυλίες

X Factor: Με σόου Ψινάκη η πρεμιέρα των live – H «ξινέγκλο» και οι δύο ασυλίες
Το X Factor έκανε πρεμιέρα στα live του με καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη που έδωσε ένα ξεχωριστό σόου
MEGA

Το X Factor έκανε πρεμιέρα στα live του με καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη που έδωσε ένα ξεχωριστό σόου

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα των live του X Factor καθώς ήταν ο πέμπτος κριτής στην παρέα των τεσσάρων - Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας και Στέλιος Ρόκκος – του τραγουδιστικού talent show.

O Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε από την αρχή να κλέψει τις εντυπώσεις στο X Factor καθώς στα πρώτα λεπτά και κάνοντας είσοδο με τον Χρήστο Μάστορα είπε «γεια σας παιδιά. Είχα ένα ατύχημα με τη μέση λόγω ηλικίας. Το περίμενες ποτέ ότι από το Dream Show που βγήκες πρώτος θα με παρουσίαζες;».

Ο επόμενος «στόχος» του Ηλία Ψινάκη ήταν η γυναίκα κριτής του X Factor, Μαρίζα Ρίζου, καθώς ήταν αυτή που επιχείρησε να του βάλει όρια λέγοντας του ότι δεν θα διχάσει την κριτική επιτροπή. Όταν, δε, η Μαρίζα Ρίζου είπε προς τον Ηλία Ψινάκη «δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι», εκείνος της απάντησε «νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ».

Τρίτος στόχος του Ηλία Ψινάκη στο X Factor ο Ηλίας Μπόγδανος και η στυλιστική του επιλογή: «Χάλια, χάλια, πήγαινε βγάλτο, βάλε μακρύ και ξαναέλα» του είπε για το σορτσάκι που φορούσε.

Η πραγματική αποστολή του Ηλία Ψινάκη στο X Factor ήταν να δώσει ασυλίες σε δύο από τους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές με τον ίδιο να επιλέγει τον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου δείχνοντας την έξοδο στους «Case Zero» και τον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Αριστέα Αλεξανδράκη.