MEDIA

Survivor: Η «έπαρση» που χάλασε μια φιλία και η «μάχη» μεταξύ Εμμανουήλ και Μαρτίκα

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (23/5) οι τηλεθεατές του Survivor.

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor και οι Μπλε με τους Κόκκινους επιδόθηκαν σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για να διεκδικήσουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε ένταση και νικητές τους κόκκινους οι οποίοι αγωνίστηκαν με μόλις τρεις παίκτες.

Στο μεταξύ, κρίση περνά η φιλία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ κι αυτή δεν άργησε να φανεί στον αγώνα που ήρθαν αντιμέτωποι. Εκεί τη νίκη πήρε ο Τάλα, κάτι που ο Άρης το απέδωσε στην... τύχη του. Αυτό πυροδότησε την αντίδραση του πρώτου, που του απάντησε σε υψηλούς τόνους.

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ….φαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο». Όταν ο Άρης του είπε πως έχει έπαρση, συνέχισε: «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ…ω τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη»

Ο Άρης τόνισε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και για αυτό έχει τέτοια ποσοστά στο Survivor και κάπου εκεί η ένταση χτύπησε κόκκινο. «Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor. Κακία εγώ; Πότε ρε μ…α; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι» απάντησε ο Τάλα στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία.

Στη συνέχεια ατομική ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η ένταση, που ξέσπασε στους πάγκους για το αγώνισμα ασυλίας, μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε λόγο για λυκοφιλίες στο Survivor, αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Άρη προς τον φίλο του, Γιώργο Ταλάντσεβ.

Στο τέλος του επεισοδίου, η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε να αποφασίσει για τον δικό της υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη έδειξε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που θεωρείται από τους πιο αδύναμους παίκτες.