MEDIA

MasterChef: Συγκίνηση, μια αποχώρηση και η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

MasterChef: Συγκίνηση, μια αποχώρηση και η τελική πεντάδα του διαγωνισμού
MasterChef: Γεμάτο έντονα συναισθήματα το επεισόδιο της Δευτέρας που οδήγησε στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού μαγειρικής
Instagram

MasterChef: Γεμάτο έντονα συναισθήματα το επεισόδιο της Δευτέρας που οδήγησε στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού μαγειρικής

Γεμάτη συγκίνηση, μνήμες και αγάπη ήταν η τελευταία δοκιμασία του Mystery Box για το φετινό MasterChef με τους τρεις κριτές να ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να φέρουν στα πιάτα τους αναμνήσεις που τους συνδέουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef όταν άνοιξαν το κουτί αντίκρισαν μια μαύρη συσκευή. Μέσα από την οθόνη εμφανίστηκαν μέλη της οικογένειάς τους και εκείνοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, όμως, καθώς λίγο αργότερα άνοιξαν οι πόρτες και στο πλατό του MasterChef «εισέβαλαν» οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι με τους έξι φιναλίστ να τρέχουν στην αγκαλιά τους.

Για τον Γιάννο ήρθαν οι γονείς του, για την Ελπίδα η καλύτερή της φίλη, για τον Νικήτα οι γονείς και η σύντροφός του, για τον Παναγιώτη οι γονείς και ο αδερφός του, για τον Χριστόφορο η μητέρα και ο αδερφός του και για την Καλλιόπη, η οποία έχει προκριθεί ήδη στους 4 του MasterChef, ο σύντροφος και η μαμά της.

Τελικά νικήτρια σε αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο Mystery Box αναδείχθηκε η Ελπίδα, η οποία στο άκουσμα του ονόματός της ξέσπασε σε κλάματα ενώ στην τελική πεντάδα του MasterChef την ακολούθησε ο Γιάννος ο οποίος παρουσίασε το δεύτερο καλύτερο πιάτο.

«Χαίρομαι για το αποτέλεσμα, μου έδωσε δύναμη το σημερινό. Είδα τους γονείς μου. Το μήνυμα ήταν πολύ συγκινητικό», δήλωσε στις κάμερες ο Γιάννος, αφιερώνοντας το πιάτο του στους γονείς και την αδερφή του.

Μαζί τους στους 5 του MasterChef βρέθηκε ο Παναγιώτης με τον Χριστόφορο να αποχαιρετά τον διαγωνισμό μαγειρικής καθώς παρουσίασε το πιο αδύναμο πιάτο στη διαδικασία αποχώρησης.