MEDIA

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Φιλάκια και από μένα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Φιλάκια και από μένα»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Instagram / d_ougarezos

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για το επαγγελματικό του μέλλον αλλά και για την Ιωάννα Μαλέσκου και το «μάτι του κυκλώνα» που έγινε τόσο μεγάλο θέμα.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό του Alpha και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον και πού θα είναι αυτό. Μεταξύ άλλων απάντησε και για το αν θα βρίσκεται του χρόνου στο ίδιο πάνελ με την Ελένη Μενεγάκη ενώ έδωσε και την απάντηση του στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «μάτι του κυκλώνα» που έγινε τόσο μεγάλο θέμα.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ το Θεό που βρίσκομαι εκεί».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Περρή λέγοντας: «Καθόλου δεν ενοχλήθηκα από τη δήλωση του Βαγγέλη Περρή. Είναι φίλος μου, τον αγαπώ, ξέρω ακριβώς πώς τα λέει. Όλα καλά. Δεν θέλω καθόλου να τα συνεχίσω αυτά. Μιλήσαμε τηλεφωνικά. Μιλάμε ούτως ή άλλως με τον Βαγγέλη».

Σε ότι έχει να κάνει με την Ιωάννα Μαλέσκου και την συζήτηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους είπε: «Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά».

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από λίγες μέρες είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Αισθάνθηκα πως ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα, χωρίς να το θέλω ή να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ λίγο, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Το βρήκα τελικά, θέλω την ηρεμία μου».

Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις «πάτησε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Youfly.com.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο "μάτι του κυκλώνα" για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο "Μάτι του Κυκλώνα" επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνοντας έτσι, να εννοηθεί πως αυτό που είπε η παρουσιάστρια «δεν στέκει», αφού χρησιμοποίησε τη λάθος έκφραση.

Φυσικά, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε το σχόλιό του αναπάντητο.

«Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει και μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό, το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη μου χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει, για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις, ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται στ' αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις