MEDIA

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια παραπάνω ώρα στο παιχνίδι»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια παραπάνω ώρα στο παιχνίδι»
O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Instagram / konstantinosemmanouil_official

Survivor: Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μίλησε για όλους και για όλα

Ο παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αποχώρησε πριν από μερικά 24ωρα από το παιχνίδι καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για ένατη φορά να κρατήσει στο νησί τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο make up artist, αφού έφυγε από το παιχνίδι, μίλησε για τους συμπαίκτες του, το ειδύλλιο Μαρτίκα-Ανδριώτου αλλά και την μοναδική εμπειρία που έζησε από την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Είμαι ένα τύπος αρκετά έντονος. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, μπήκα με χαρά και ενθουσιασμό, όταν είδα από τη δεύτερη μέρα κιόλας, μία επιθετικότητα προς το μέρος μου, αντιδρούσα. Αν μου μίλαγαν με ευγενικό τρόπο θα τα έκανα όλα. Στη συνεχεία η συμπεριφορά μου τους έκανε να εναντιωθούν απέναντί μου, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και πρόσθεσε: «Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Αν όταν μου έκαναν κάτι μετά ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, το ξέχναγα και μετά τους αγκάλιαζα. Σαφώς έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη τα ξεκίνησαν εκείνοι. Το λάθος μου είναι ότι εξέφραζα τα συναισθήματά μου έντονα, αλλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου όσο και αν τους ενοχλεί»

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτικά, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Ο Σπύρος σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια παραπάνω ώρα στο παιχνίδι, του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα. Βασίστηκε πάρα πολύ στο ψεύτικο love story που έχει στήσει με πολύ καλή στρατηγική με την Βρισηίδα, όπου ήξερε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει. Νομίζω ήμουν ο πιο εύκολος στόχος για να με πετάξει από το παιχνίδι».

Τα χρήματα που πήρε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor

Νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση του χρηματικού ποσού που πιστώθηκε στο λογαριασμό του make up artist για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο αλλά προστέθηκε στους παίχτες αφού είχε ξεκινήσει το ριαλιτι επιβίωσης.

Από τις 27 Μαρτίου, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έγινε viral τόσο για τους τσακωμούς του αλλά και για τους ρόλους που επέλεξε να παίξει στο Survivor σχολιάζοντας «τα νέα του Survivor» κέρδισε αρκετά λεπτά δημοσιότητας αλλά και ένα σεβαστό ποσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, έχοντας παραμείνει στο Survivor για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις