MEDIA

Survivor: Η τελευταία επικοινωνία και οι «τζάμπα μάγκες» (video)

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία παρακολούθησαν την Τετάρτη οι τηλεθεατές του Survivor.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μίλησε για τους «άσπονδους εχθρούς» του, Ασημίνα Χατζηανδρέου κι Άρη Σοϊλέδη.
«Η άλλη έγνοια της Ασημίνας είναι αν θα πάω εγώ ήρωας κάτω, που θα στηρίξω δύο κορίτσια. Κερδίζουν την ασυλία και λέει να δω τι θα κάνει ο Μαρτίκας. Έγινε πανδαιμόνιο στον πάγκο από την Ασημίνα. Αντί να χαρούν με την ασυλία τους, ικανοποιείται με το τι διέξοδο ή κακό θα πάθει ο Μαρτίκας κι αν θα πάει στο Μεξικό ή όχι. Ασημίνα μου αλίμονο αν περιμέναμε από το Survivor για να πάμε στο Μεξικό μια μέρα», σχολίασε ο παίκτης.

«Βγήκαν η Ασημίνα κι ο Άρης να πούνε με μεγάλη έπαρση θα βγούμε μαζί στον τάκο για να σε διώξουμε. Μόλις ηρέμησαν και κατάλαβαν ότι μπορεί να μην είναι καλή ιδέα αυτή που είπανε, το πήρανε πίσω. Αχ ναι να το δούμε, να το συζητήσουμε με την ομάδα, να το σκεφτούμε. Έχω πεθάνει στο γέλιο. Αυτοί είναι οι τσάμπα μάγκες» ανέφερε ο Μαρτίκας στο Survivor.

Άσχημη εβδομάδα για τους Κόκκινους

Κόκκινοι και Μπλε παρατάχθηκαν δίπλα από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης να ανακοινώνει πως μετά από 160 μέρες στο Άγιο Δομίνικο η νικήτρια ομάδα θα κάνει βιντεοκλήση με πρόσωπα της οικογένειας του κάθε παίκτη.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση Βρισηίδα και Ασημίνα ξέσπασαν σε κλάματα.

Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών...

Τελικά, η τελευταία επικοινωνία του Survivor βάφτηκε Μπλε, μετά από ένα ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων

Μετά την ήττα τους, οι Κόκκινοι φάνηκε να τα έχουν περισσότερο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου παρά με τους εαυτούς τους. Τόσο ο Στάθης Σχίζας, όσο και η Μάιη Εμμανουηλίδου… τα έβαλαν με την παίκτρια της Μπλε ομάδας και πρώην αγαπημένη του Μαρτίκα για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι παίκτες επικοινώνησαν για τελευταία φορά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.