MEDIA

Μαρία Σολωμού: Φωτογραφίζεται topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte και αναστατώνει το Instagram

Μαρία Σολωμού: Φωτογραφίζεται topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte και αναστατώνει το Instagram
H Μαρία Σολωμού.
Instagram / mariasolomou_official

Μαρία Σολωμού: Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Τα δημοσιεύματα της showbiz θέλουν ζευγάρι την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, και τον τράπερ Mente Fuerte. Ωστόσο μπορεί από τις δυο πλευρες να μην υπάρχει κάποια επιβεβαίωση αλλά το εξώφυλλο του νέου δίσκου του τράπερ άλλα «λέει».

Σε αυτό, ο ίδιος ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά του τη Μαρία Σολωμού, η οποία είναι topless. Ο ίδιος ανήρτησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram και οι θαυμαστές του δεν την άφησαν ασχολίαστη.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte απάντησε:

«Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Και επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο. Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί σε καμία περίπτωση, μου έφτασε το δικό μου. Είναι 17 χρονών τώρα και έχει συμπεριφορά 25αρη».