MEDIA

Survivor: Η απογοήτευση των Κόκκινων, η «τούμπα» του αμετακίνητου Μαρτίκα και η νέα αποχώρηση

Survivor
Glomex

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (2/6) οι τηλεθεατές του Survivor, τη στιγμή που οι παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν μπορούν με τίποτα να κερδίσουν

Αρχικά οι τηλεθεατές είδαν την ανεβασμένη ψυχολογία των μπλε, μετά τις συνεχόμενες νίκες.

Εντελώς αντίθετο είναι το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα.

Νέος αγώνας

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, η εβδομάδα που φεύγει ήταν για τον Στάθη Σχίζα η χειρότερη.

Από την πλευρά της, Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε «τρελό μπουστάρισμα» που μίλησε με τη γιαγιά της.

Στο αγώνισμα φάνηκε ξεκάθαρα πως για την ώρα, τίποτα δεν σταματά τους Μπλε από το να πανηγυρίζουν μόνο νίκες. Έτσι έγινε και χθες.

Η «τούμπα» του Σπύρου

Κι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας εδώ και πάρα πολλά επεισόδια αναφέρει πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor και μάλιστα ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τους υπόλοιπους παίκτες, που είναι πολύ καλύτεροι αγωνιστικά, ξαφνικά κάτι άλλαξε και το σκέφτηκε ξανά. Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε πως αν ο κόσμος τον στηρίξει κι αυτήν τη φορά, δεν θα ζητά πλέον να μην τον ψηφίζουν.

«Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω τον κόσμο με την επιθυμία μου να μην με ψηφίσει και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου.

Αν άντεξα στο Survivor 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες… Αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Κι η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος έχει την επιθυμία να με κρατήσει, θα πάρω κι εγώ μπουστάρισμα… Θα στηρίξω και θα σεβαστώ στην άποψη του κόσμου».

Η απόφασή του προκάλεσε τα ειρωνικά χειροκροτήματα από τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Η αποχώρηση

Σπύρος Μαρτίκας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Στέλλα Ανδρεάδου, «φλέρταραν» με την αποχώρηση, λίγο πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Άρης προέβλεψε ότι θα αποχωρήσει η Στέλλα.

Τελικά οι προβλέψεις του Άρη βγήκαν αληθινές, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.