MEDIA

Survivor: Οι αποκαλύψεις της Στέλλας για το ειδύλλιο Σπύρου - Βρισηίδας (videos)

Survivor: Οι αποκαλύψεις της Στέλλας για το ειδύλλιο Σπύρου - Βρισηίδας (videos)
Η αλήθεια για τη σχέση τους και τα «καρφιά» στον Άρη 
Glomex

Survivor: Η αλήθεια για τη σχέση τους και τα «καρφιά» στον Άρη 

Η Στέλλα Ανδρεάδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6) στο «Love it» και μίλησε για την παρουσία της στο Survivor και την αποχώρησή της.

Παράλληλα η 30χρονη, αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήταν σοκ για εμένα η αποχώρησή μου, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Σχετικά με το σύντομο ειδύλλιο που υπήρξε ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και στον Σπύρο Μαρτίκα, η Στέλλα Ανδρεάδου σχολίασε: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”.

Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε ,της έδινε το φούτερ του. Ήταν too much. Είχα εντυπωσιαστεί. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε με αυτά που είπε η Βρισηίδα. Το ειδύλλιο ξεκίνησε μετά την ένωση».

«Ο Άρης Σοϊλέδης είχε έπαρση από την αρχή του Survivor»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έριξε τα «καρφιά» της μιλώντας για τον Άρη Σοϊλέδη. Ειδικότερα, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω τίποτα με τον Άρη, απλά έλεγα αυτά που έβλεπα μέσα στο Survivor και ο Άρης εναντιωνόταν γιατί δεν του άρεσαν. Έπαρση υπήρχε, ναι. Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με έπαρση. «Δεν χάνω ποτέ», «έχω τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο», «είμαι πρώτος στα στατιστικά». Έχει κάνει διάφορες τέτοιες δηλώσεις».

«Είναι ωραίο στο Survivor πως, όταν μιλάει ο Σπύρος Μαρτίκας, επικρατεί ησυχία. Κανείς δεν μιλάει από πάνω του. Όλοι καθόμαστε και ακούμε τι έχει να πει» πρόσθεσε η Στέλλα Ανδρεάδου.