MEDIA

Survivor: Υποψήφιος για δέκατη φορά ο Μαρτίκας - Στα «μαχαίρια» Ασημίνα και Σταυρούλα (video)

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (6/6) οι τηλεθεατές του Survivor.

Αν και οι ομάδες έχουν αλλάξει, οι Κόκκινοι εξακολουθούν να μην κερδίζουν.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είχε συνηθίσει να απολαμβάνει τα μεγάλα έπαθλα, άλλαξε στρατόπεδο και διαπίστωσε πως τελικά στους Μπλε υπάρχει έπαρση.

Στο μεταξύ, δεν πρόλαβε να γίνει η νέα σύνθεση των ομάδων στο Survivor, και νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα υπονοούμενα της Μαίης, σχετικά με το γεγονός ότι οι Μπλε κερδίζουν συνέχεια και δεν ζουν πραγματικά στις συνθήκες του Survivor.

«Η Μαίη τελευταία είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές, όπως ήταν πάντα βασικά. Δεν της αρέσει που χάνει η ομάδα της και δεν το διασκεδάζει. Λογικό είναι. Κι εγώ την περίοδο με τους Μαχητές, που πεινούσαμε, έβγαζα τέτοιες αντιδράσεις.

Αλλά το να λες ότι εμείς κάνουμε κατασκήνωση εδώ κι όχι Survivor, δεν ισχύει γιατί μπαίνουμε στους ίδιους στίβους μάχης, στα ίδια αγωνίσματα, τα ίδια πράγματα βιώνουμε και στο ίδιο σανίδι κοιμόμαστε. Απλά τελευταία πηγαίνουμε εμείς στα έπαθλα γιατί τα κερδίζουμε. Αγωνιζόμαστε για αυτό το έπαθλο. Δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους σπόντες», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ασημίνα.

Οι αλλαγές στο παιχνίδι

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν ατομικές ασυλίες, αλλά θα υπάρχουν τρεις αγώνες ασυλίας μέσα στην εβδομάδα και τρία συμβούλια, μέσα από τα οποία και θα βγαίνουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αγώνας ασυλίας

Μπλε και Κόκκινοι πάλεψαν σκληρά για την κατάκτηση της νίκης, που θα τους εξασφάλιζε την πολυπόθητη ασυλία.

Οι ηττημένοι για ακόμα μια φορά ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Μαλλί με μαλλί Ασημίνα και Σταυρούλα

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Ασημίνας και Σταυρούλας.

Η 22χρονη παίκτρια της Μπλε ομάδας χαρακτήρισε την πρώην της συμπαίκτρια υπερεκτιμημένη, με την 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου να της απαντάει πως αν δεν ήταν αυτή δεν θα είχε πάει ταξίδι στο Μαϊάμι και το Μεξικό.

Ψηφοφορία και... πάλι Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε για δέκατη φορά στο Survivor ως ο πιο αδύναμος παίκτης και θα τεθεί ξανά στην ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.