MEDIA

Survivor: O «υποψήφιος» δήμαρχος και η υποψήφια προς αποχώρηση (video)

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (7/6) οι τηλεθεατές του Survivor.

Υποψήφιος για δέκατη φορά είναι ο Σπύρος Μαρτίκας που αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του ριάλιτι καθώς οι εννιά φορές που έχει βγει αλώβητος από την διαδικασία αποχώρησης είναι τουλάχιστον σημάδι για το πόσο επιδραστικός είναι ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

«Αν ο κόσμος αποφασίσει για τον νικητή εγώ πίσω σε αυτόν τον κόσμο με την υποχρέωση που νιώθω δεν θέλω να γυρίσω με άδεια χέρια. Θέλω να προσφέρω στον κόσμο και στην πόλη και τους ανθρώπους του Κερατσινίου που αγαπώ και λατρεύω», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο χθεσινό επεισόδιο, θυμίζοντας αρκετά... προεκλογική ομιλία.

Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Στάθη Σχίζα φαίνεται πως κλιμακώνεται μετά το χθεσινό συμβούλιο και την ένταση ανάμεσά τους. Η Βρισηίδα στο αποψινό επεισόδιο ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι:

«Στο συμβούλιο συζητήσαμε γιατί χάνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor. Γιατί; Γιατί δεν μπήκε ο Άρης στην ομάδα. Ο Στάθης δεν είχε σοβαρό λόγο και δικαιολογία να απαντήσει, γιατί δεν επέλεξε τον Άρη. Παίρνεις τον άνθρωπο που θα σου ενισχύσει την ομάδα κι έχει πολλούς πόντους, που είναι ο Άρης. Το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης. Προτιμούσε να τον έχει αντίπαλο και να τον κερδίσει, αν τον κερδίσει, παρά να χαθεί αυτός από τον χάρτη. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει. Ότι θα έπαιρνε ο Άρης ξανά κάποιους με το μέρος του. Δεν στέκει. Δεν έπαιξες έξυπνα. Σκέφτηκες το “εγώ” σου για να μην σε καλύψει ο Άρης και χαθείς ως καλός παίκτης. Είναι και στρατηγική πλέον, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Δεύτερος αγώνας ασυλίας

Ο αγώνας για την 2η ασυλία της εβδομάδας ήταν επεισοδιακός.

Αρχικά και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο Σπύρος Μαρτίκας στην προσπάθεια του να προλάβει το Νίκο Γιάννη έπεσε με το κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα. Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα κέρδισε την Ασημίνα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες την είχε αμφισβητήσει χαρακτηρίζοντας την υπερεκτιμημένη.

Το συμβούλιο

Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι φάνηκε πως έβαλαν την συμβίωση πάνω από την καλή αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να ψηφίσουν για αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο άκουσμα του ονόματος του υποψήφιου προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε κατά της Ασημίνας την οποία χαρακτήρισε «ηθική αυτουργό» για τον χωρισμό του με τη Βρισηίδα και κατηγόρησε την ομάδα της ότι την εκμεταλλεύτηκε.

v-ckk71l0s8cvl