MEDIA

Survivor: Ο Σπύρος που δεν πάει πουθενά και το κλάμα της Ασημίνας για την αποχώρηση της Βρισηίδας

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Glomex

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μια έντονη βραδινή λογομαχία αψιμαχία. Γιώργος Ταλάντσεβ και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, ανέβασαν τους τόνους με αφορμή τις φωνές της παίκτριας των Κόκκινων.

Στη συνέχεια, βαριές κουβέντες αντάλλαξαν και ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου, παρότι οι δυο τους έδειξαν να λύνουν τις διαφορές τους μετά το τετ α τετ που είχαν κάτω από το δέντρο τους. Ωστόσο η ανακωχή δεν κράτησε πολύ.

Οι Μπλε ήταν οι νικητές σε ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι νικητές έκαναν βόλτα με καταμαράν, απόλαυσαν φαγητό και θαλάσσια σπορ.

Αντίθετα με τους Μπλε που ήταν όλο χαμόγελα, οι Κόκκινοι ήταν αρκετά στεναχωρημένοι, ενώ τα κορίτσια τα είχαν τόσο με τη Βρισηίδα που αν και τραυματίας χοροπηδούσε στους πάγκους, αλλά και με την Ασημίνα για τα… μαργαριτάρια της.

«Βόμβα» στους Μπλε με την αποχώρηση

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Οι παίκτες περίμεναν να μάθουν το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού από το Survivor.

Σύσσωμοι οι παίκτες της Μπλε ομάδας, ήθελαν την Βρισηίδα στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης προέβλεψε πως ήταν η ώρα του Σπύρου Μαρτίκα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας φάνηκαν σοκαρισμένοι από το αποτέλεσμα, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι δήλωσε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει απόψε.