MEDIA

Survivor Spoiler (12/6): Νέες ομάδες, ατομικά αγωνίσματα και… ολοταχώς για τελικό

Survivor
Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Ανατροπές και εκπλήξεις στο Survivor καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι πλέον τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά. Όλο και πιο κοντά ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Νέο επεισόδιο απόψε (12/6) στο Survivor και οι ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, αναμένεται να φέρουν ένα βήμα πιο κοντά αυτό που έχουν βάλει όλοι σαν στόχο. Τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Ο παρουσιαστής του Survivor αναμένεται τη Δευτέρα να ενημερώσει τους παίκτες πως το αγώνισμα θα γίνει ατομικό, ενώ την Κυριακή θα δούμε τους αγώνες κατάταξης έτσι ώστε να βγουν οι δυο νέοι αρχηγοί που θα επιλέξουν τις νέες ομάδες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αρχηγοί θα είναι οι Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ, αφού στους αγώνες κατάταξης θα έχουν τις καλύτερες επιδόσεις. Ο Άρης και «Τάλα» θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τις τρέχουσες ομάδες θα αφορά τη Σταυρούλα η οποία μετακινείται και πάλι. Οι νέες ομάδες θα είναι:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

  • Γιώργος Ταλάντσεβ
  • Στάθης Σχίζας
  • Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
  • Σπύρος Μαρτίκας

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

  • Άρης Σοϊλέδης
  • Σταυρούλας Χρυσαειδή
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Νίκος Γιάννης

Survivor Spoiler: Πότε θα γίνουν ημιτελικός και τελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor έχει ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτοί θα διεξαχθούν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπου θα δούμε τους πρωταγωνιστές που θα φτάσου στο τέλος, αλλά και όσους πέρασαν από τον φετινό κύκλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου, ενώ μία μέρα μετά, θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή, οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στον ημιτελικό και τον τελικό βάσει συμβολαίου που έχουν υπογράψει από την αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ημιτελικό θα δούμε τέσσερις παίκτες και στον τελικό της Τετάρτης 6 Ιουλίου, δύο θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.