MEDIA

Στέλλα Ανδρεάδου: Αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του Survivor για την τρομοκρατική επίθεση που έζησε

survivor στέλλα ανδρεάδου
Όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.
ΣΚΑΪ

Survivor: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο αλλά και μια προσωπική δυσάρεστη εμπειρία στην Αγγλία.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου. Η παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, μίλησε για την επιστροφή της στην πραγματική ζωή και για την προσπάθεια προσαρμογής μακριά από τον μικρόκοσμο του παιχνιδιού. «Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι δεν θα ξαναέμπαινα στον στίβο μάχης», είπε μεταξύ άλλων.

«Ο χαρακτήρας του Τάκη ήταν πολύ έντονος», ανέφερε για τον Τάκη Καραγκούνια. «Ο Σπύρος είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Βρισηίδα», είπε για το ειδύλλιο των δυο παικτών μέσα στο Survivor.

Πέρα από όσα ανέφερε για την εμπειρία της στο Survivor, η Στέλλα Ανδρεάδου μίλησε για τη ζωή που έκανε στην Αγγλία πριν πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Εκεί, ήταν προπονήτρια και δασκάλα σε σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες, όπου βίωσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία τρομοκρατικής ενέργειας.

«Ήμουν στο σχολείο και ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι για lockdown. Πήραμε email από τη διευθύντρια ότι δεν είναι άσκηση και ότι κάτι έχει συμβεί. Ήμασταν τρεις δασκάλες και πέντε παιδάκια, αγχωθήκαμε. Ήταν μια απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος. Μπήκαν τρία παιδιά με όπλα. Κράτησε είκοσι λεπτά και ήταν ατελείωτα. Μου φάνηκε αιώνας. Φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.