MEDIA

Survivor: Νέα μεγάλη κόντρα στο παιχνίδι - Έντονος καβγάς για Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ (video)

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Glomex

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Αρχηγοί σε ομάδες αντίθετοι είναι πλέον στο Survivor ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μετά το νέο ανακάτεμα στην «τράπουλα» που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, οι δυο φίλοι ήρθαν και σε μια έντονη αντιπαράθεση.

Αφορμή για αυτό τον καβγά στο Survivor στάθηκε ο αγώνας που είχαν οι δυο τους όπου κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο Άρης Σοϊλέδης για την μπλε ομάδα.

«Ρε θα τον πέρναγα αν δεν μου έφευγε ο κρίκος από το χέρι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ προς τους συμπαίκτες του. «Και τον κρίκο πρώτος τον έπιασα» αποκρίθηκε αμέσως ο Άρης Σοϊλέδης από τον διπλανό πάγκο.

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης φώναξε προς τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας στο Survivor πως «απλά δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις τώρα. Αυτή η τρέλα που βγάζεις απέναντι μου δεν είναι ωραία και σε βλέπει ο κόσμος. Μην τρελαίνεσαι. Θα κερδίσεις και θα κερδίσω. Αυτά τα «σε έχω» και «θα σου έριχνα μέτρα» μην τα λες σε μένα! Πες τα σε κάποιον άλλον γιατί ποτέ δεν σου μιλάω έτσι. Εκτίθεσαι, Τάλα, εκτίθεσαι! Έχεις παραισθήσεις αδελφέ».

Δείτε την έντονη στιχομυθία, στο βίντεο που ακολουθεί.

Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε ύστερα από την σχετική υπόδειξη του Γιώργου Λιανού προχώρησαν σε αλλαγές προσώπων στις ομάδες τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, όταν οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης ενημερώθηκαν πως θα κληθούν πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Από αυτούς θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο στην προσπάθεια του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κρατήσει την μπαντάνα με το μπλε χρώμα και στο πλευρό του να έχει τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχει στην κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.