MEDIA

Survivor: «Καρφιά» του Άρη στον Σπύρο - «Είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει»

Survivor: «Καρφιά» του Άρη στον Σπύρο - «Είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει»
Glomex

Survivor: «Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό», είπε μεταξύ άλλων, ο Άρης

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για 11η φορά υποψήφιος στο Survivor και δίπλα του θα βρίσκεται η Ασημίνα. Όπως είδαμε στο αποψινό (14/6) επεισόδιο, ο Σπύρος φοβίζει την παίκτρια, καθώς έχει γίνει «εξολοθρευτής» και αυτός ίσως να παίξει μεγάλο ρόλο στη ψηφοφορία.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον φοβούνται και πιστεύουν πως ο Σπύρος δεν θα φτάσει πολύ μακριά ακόμα. Για τον Άρη Σοϊλέδη και πολλούς ακόμα θυμίζει τον… Τριαντάφυλλο στο περσινό Survivor!

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής παρομοιάζοντας τον Σπύρο με τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης στην Ασημίνα.