MEDIA

Survivor: Η «τρομαγμένη» Ασημίνα απέναντι στο Σπύρο και η «αλαζονεία» του Άρη

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα ατομικό αγώνισμα παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για 11η φορά υποψήφιος στο Survivor και δίπλα του θα βρίσκεται η Ασημίνα. Όπως είδαμε στο χθεσινό (14/6) επεισόδιο, ο Σπύρος φοβίζει την παίκτρια, καθώς έχει γίνει «εξολοθρευτής» και αυτός ίσως να παίξει μεγάλο ρόλο στη ψηφοφορία.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον φοβούνται και πιστεύουν πως ο Σπύρος δεν θα φτάσει πολύ μακριά ακόμα. Για τον Άρη Σοϊλέδη και πολλούς ακόμα θυμίζει τον… Τριαντάφυλλο στο περσινό Survivor!

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής παρομοιάζοντας τον Σπύρο με τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης στην Ασημίνα.

Από την πλευρά τους, Στάθης Σχίζας και Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρούν πως δεν είναι τυχαίο το ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έχει παραμείνει στο παιχνίδι μετά από 10 φορές που βρέθηκε στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Πριν από το παιχνίδι ο Άρης δήλως και πάλι πως είναι εθισμένος με τη νίκη.

Τελικά, αναδείχθηκε νικητής στο αγώνισμα και φόρεσε ξανά το κολιέ ασυλίας.

Οι δυο ασυλίες του Άρη του έδωσαν και την ασφάλεια να μην βρεθεί αυτή την εβδομάδα στον τάκο, με τον αρχηγό της Μπλε ομάδας να βλέπει μετά το τέλος του αγώνα πως ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα σταθεί στον τάκο μαζί με τον Μαρτίκα.

Η Ασημίνα που έδειξε να ανησυχεί περισσότερο για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ήταν αυτή που πριν από μερικές μέρες έλεγε πως όχι μόνο δεν φοβόταν να βρεθεί στον τάκο με τον Σπύρο, αλλά και ότι αν γινόταν αυτό θα τον έστελνε σπίτι του.

Το συμβούλιο

Έξι από τους οχτώ παίκτες αποφάσισαν να δώσουν στην Ασημίνα Χατζηανδρέου την ευκαιρία να βρεθεί μαζί με τον Μαρτίκα στον τάκο.

Η Ασημίνα δεν περίμενε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Θεωρούσε ότι Κόκκινοι και Μπλε θα ψήφιζαν βάσει αγωνιστικής απόδοσης και δήλωσε πως όσοι την ψήφισαν εκτέθηκαν.

Λίγο πριν το τέλος, ο Μαρτίκας πήρε το λόγο και η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια έκλεισε τα αφτιά της αγνοώντας τα όσα έλεγε ο 45χρονος φαρμακοποιός.