MEDIA

Στην κορυφή της ενημέρωσης το Newsbomb.gr σύμφωνα με το Ινστιτούτο Reuters

Στην κορυφή της ενημέρωσης το Newsbomb.gr
Στην κορυφή της ενημέρωσης το Newsbomb.gr

Για 7η συνεχή χρονιά το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα Digital News Report 2022 του Ινστιτούτου Reuters.

Η έρευνα κατατάσσει το Newsbomb.gr στην πρώτη θέση της αναγνωρισιμότητας στη χώρα μας σε ό,τι αφορά τα ειδησεογραφικά sites, μαζί με το in.gr.

Σχεδόν 1 στους 3 χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύεται κάθε εβδομάδα την ενημέρωσή του στο Newsbomb.gr, ενώ ποσοστό 12% του συνόλου των χρηστών στην Ελλάδα το επισκέπτονται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Και όλα αυτά, σε μια ψηφιακή αγορά όπου το κύριο χαρακτηριστικό της παραμένει ο κατακερματισμός, σύμφωνα και με το Ινστιτούτο Reuters, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του Newsbomb.gr.

Όπως μάλιστα σημειώνει για λογαριασμό του Ινστιτούτου Reuters ο Δρ. Αντώνιος Καλογερόπουλος από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, μεγάλη πτώση (7 ποσοστιαίες μονάδες) παρουσίασε το ποσοστό όσων ενδιαφέρονται πολύ ή εξαιρετικά για τις ειδήσεις στην Ελλάδα, κάτι που συνέβη στις περισσότερες χώρες, εν μέρει λόγω της κούρασης των ειδήσεων για την πανδημία COVID-19. Περίπου επτά στους δέκα (71%) των χρηστών του διαδικτύου στη χώρα μας ενημερώνονται κυρίως από τα social media.

Εδώ το Facebook παραμένει ο «βασιλιάς», καθώς 1 στους 2 (53%) το χρησιμοποιεί για τις ειδήσεις. Ακολουθεί το youtube με 36%, ενώ μόλις 15% είναι το ποσοστό για το Twitter. Το Newsbomb.gr ευχαριστεί τους εκατομμύρια χρήστες του και δεσμεύεται να συνεχίσει να καταγράφει με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα την επικαιρότητα και τα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τις ζωές τους