MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Η φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου - «Τι λες; Χάζεψες;»

Δανάη Μπάρκα: Η φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου - «Τι λες; Χάζεψες;»
Η Δανάη Μπάρκα δεν δίστασε να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου με την παρουσιάστρια του Alpha να της απαντά αναλόγως
Instagram

Η Δανάη Μπάρκα δεν δίστασε να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου με την παρουσιάστρια του Alpha να της απαντά αναλόγως

Ατρόμητη μπροστά σε κάθε πρόκληση που της έβαλε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας στο Night Out του MEGA εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα η οποία δεν δίστασε να κάνει τατουάζ αλλά και φάρσα στην καλή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά η Δανάη Μπάρκα έκατσε στην καρέκλα της tatoo artist και εξομολογήθηκε την αγάπη της για τον ηλίανθο «για α το λουλούδι δηλαδή που πάμε τώρα να έχουμε για πάντα επάνω μας. Τι το μαγικό έχει ο ηλίανθος; Ακολουθεί πάντα το φως! Δηλαδή ξεκινάει από την ανατολή του ηλίου, σηκώνεται και μετά ξανά το ίδιο. Άρα όλο αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα σηματοδοτεί την ακολουθία μας και την αγάπη μας για το φως».

Η επόμενη πρόκληση για την Δανάη Μπάρκα ήταν να καλέσει στο τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου και να της ζητήσει να μετακινηθεί η εκπομπή της για δύο ώρες για να μην συμπίπτει με τη δική της.

«Τι λες; Χάζεψες; Γκόμενοι είμαστε;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα να επιμένει: «Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι». «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις! Άλλες φορές είσαι πρώτη» επέμεινε η Κατερίνα Καινούργιου πριν την αποκάλυψη ότι επρόκειτο για φάρσα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε, επίσης, πως την ενοχλεί να τη ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά της ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο γιατί νόμιζε ότι ήταν άλλος. Η παρουσιάστρια του MEGA απάντησε, ακόμα, ότι θα έκανε παράνομο δεσμό με τον συνεργάτη της Γιώργο Κρικοριάν, θα παντρευόταν και θα έκανε one night stand με τον Τίμο Ζαχαράτο ενώ τον Άρη Καβατζίκη θα τον είχε κουμπάρο.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης η Δανάη Μπάρκα δήλωσε ότι της αρέσει να φλερτάρει και να τη φλερτάρουν, ότι δεν έχει κολλήσει το μικρόβιο της τηλεόρασης, αλλά και ότι στόχος της είναι να ζήσει εκτός Αθήνας.

Σχετικές ειδήσεις