MEDIA

Surviror Spoiler 22/6: «Μάχη» χωρίς φαβορί – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Surviror Spoiler 22/6: «Μάχη» χωρίς φαβορί – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 22/6: Νέα έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, δεν θα δούμε τρεις αλλά τέσσερις παίκτες στον… τάκο

Τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας απόψε στο Survivor και ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την πάρει.

Με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει κατακτήσει και πάλι τις δύο πρώτες και να μην αγωνίζεται σήμερα αφού έχει εξασφαλίζει την παραμονή του και αυτήν την εβδομάδα, ο δρόμος ανοίγει σε όλους και τελικά ο Νίκος Γιάννης θα είναι αυτός που θα την κατακτήσει.

Έτσι Άρης και Νίκος δεν μπορούν να ψηφιστούν στο συμβούλιο του νησιού, ενώ ήδη γνωρίζουμε πως Ασημίνα και Μαίη είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ας πάμε όμως στα… σπουδαία και πιο συγκεκριμένα στο τέλος της βραδιάς, όπου οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο συμβούλιο. Η έκπληξη θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και δεν θα έχουμε τρεις υποψήφιους αλλά τέσσερις. Σταυρούλα και Σπύρος Μαρτίκας θα ισοψηφήσουν και έτσι θα συμπληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων.

Ουσιαστικά ο Στάθης Σχίζας είναι εκείνος που την γλιτώνει, μαζί με τους άλλους δυο παίκτες που έχουν κατακτήσει την ατομική ασυλία και έτσι οδηγηθούμε σε μια ψηφοφορία - «ντέρμπι».

Υπάρχει φαβορί για αποχώρηση; Ίσως να πούμε καλύτερα πως υπάρχει φαβορί για παραμονή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο «εξολοθρευτής» του Survivor θα βρεθεί για 12η φορά σε αυτή την θέση και όλο αυτό το διάστημα έχει «διώξει» δυνατότερους αντιπάλους. Βέβαια μπορεί αυτή η ψηφοφορία να είναι και η τελευταία για τον φαρμακοποιό στο παιχνίδι, όμως όλες τις προηγούμενες φορές, αυτό πιστεύαμε και τελικά απέδειξε το αντίθετο.

Από εκεί και πέρα η «μάχη» φαίνεται πως θα δοθεί ανάμεσα στις τρεις κοπέλες του παιχνιδιού. Με την Ασημίνα να έχει ξαναβρεί σε αυτή τη θέση αρκετές φορές, θα λέγαμε πως θα μείνει για άλλη μια φορά, καθώς έχει τη δυναμική, ενώ μετά και τα τελευταία λόγια του Σπύρου και της Σταυρούλας για εκείνη και τον Χρήστο Δάντη, σίγουρα θα έχει πάρει περισσότερο κόσμο με το μέρος της.

Έτσι όλα δείχνουν πως η παραμονή θα κριθεί ανάμεσα σε Μαίη και Σταυρούλα. Ποια θα τα καταφέρει; «No bet» θα λέγαμε στη… γλώσσα του στοιχήματος σε αυτή τη ψηφοφορία.

Σχετικές ειδήσεις