MEDIA

Survivor: Ο ρέκορντμαν Μαρτίκας και τα κορίτσια - Σκληρή μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι (videos)

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) οι τηλεθεατές του Survivor.

Με εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο.

Ο Νίκος Γιάννης δε δίστασε να μιλήσει με «σκληρά» λόγια για όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκαλύπτοντας και ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η μητέρα του.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι "εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου", σ ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» είπε ο παίκτης του Survivor φανερά συγκινημένος.

«Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα» πρόσθεσε.

Ο Σοϊλέδης αναλύει τη στρατηγική των συμπαικτών του

Στη συνέχεια, Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μια ανάλυση στρατηγικών προς τις συμπαίκτριες του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης είπε «εκείνοι είχαν στο μυαλό τους ότι εγώ θα χάσω κάποια ασυλία και θα βγω υποψήφιος αλλά αυτό δεν έγινε! Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά και για μένα αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο Θέλω να δω τώρα στην τρίτη ασυλία τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν γιατί έχουμε και εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγει μια ισοψηφία και να βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι από την ομάδα τους».

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι! Και ας είναι και απέναντι από μένα και την Μαίη, δεν κατάλαβα… Δεν υπάρχει κάποιο θέμα… Αλλά αν πάνε σήμερα και ψηφίσουν κάποιον άλλον, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άλλος δεν θέλει απέναντι του τον Σπύρο. Αυτό μου δείχνει εμένα» συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Νέος… νικητής στο αγώνισμα

Στο στίβο μάχης απουσίαζε ο κορυφαίος αγωνιστικά Άρης Σοϊλέδης, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι παίκτες να αγωνιστούν με την ελπίδα πως θα φορέσουν το κολιέ στο λαιμό τους.

Τελικά, το τρίτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισε ο Νίκος Γιάννης. Μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη ήταν απλοί παρατηρητές των γεγονότων στο συμβούλιο που θα ακολουθούσε.

Οι τέσσερις υποψήφιοι

Στην πορεία του επεισοδίου, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για ακόμα μία φορά, εκείνον ή εκείνην που θα συναντούσε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στον τάκο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας!