MEDIA

Ηλίας Ψινάκης: Το κρασί των 5.000 ευρώ και η ντροπή που ένιωσε

Ηλίας Ψινάκης: Το κρασί των 5.000 ευρώ και η ντροπή που ένιωσε
Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στη σχέση του με το κρασί έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Μπουτάρη

Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στη σχέση του με το κρασί έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Μπουτάρη

Με τον Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Στο Γηροκομείο», που μεταδόθηκε το βράδυ Πέμπτης (23/6) στο Mega με τα κρασιά να αποτελούν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης φοβήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει νηφάλιος με τόσα κρασιά γύρω στη Νάουσα όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της εκπομπής με τον Γιάννη Μπουτάρη να του εξηγεί ότι ένα από τα χαρακτηριστικά που κοιτάζουν στο κρασί είναι «το μάκρος». «Αρχίσαμε…» σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης κάνοντας αναφορά στο «βαθύ λαρύγγι» και προσθέτοντας: «Σταμάτα, θα μας… στο τέλος».

«Έχουν ζάχαρη αυτά; Γιατί έχω και σάκχαρο, μην σου μείνω εδώ, αν και είμαι πολύ καλό λίπασμα. Αργώ να λιώσω» συνέχισε τα σχόλια του για τα κρασιά ο Ηλίας Ψινάκης με τον Γιάννη Μπουτάρη να εξομολογείται ότι δεν έχει πιει αλκοόλ εδώ και 31 χρόνια.

Μια δική του ιστορία με τα κρασιά μοιράστηκε και ο Ηλίας Ψινάκης: «Εγώ την πρώτη φορά που την πάτησα, ήμουν καλεσμένος, νομίζω με τον Σάκη (σ.σ. Ρουβά) στο Παρίσι και πήγαμε σ’ ένα εστιατόριο κι εγώ δεν πίνω γενικά και βγάζει ένα Πετρούς, ένα από τα πιο ακριβά κρασιά, αλλά εγώ δεν το ‘ξερα η βλάχα. Πίνω, τελειώνει το μπουκάλι, πίνει κι ο Ρουβάς και λέω κι άλλο… 5.000 ευρώ το μπουκάλι. Ντράπηκα τρομερά μετά γιατί ο άνθρωπος μας είχε καλέσει, δεν είναι ότι θα πλήρωνα εγώ».

Η συνάντηση του Ηλία Ψινάκη με τον Γιάννη Μπουτάρη ολοκληρώθηκε με τις αναμνήσεις από την πρώτη συνάντησή τους με την ιδιότητα των δημάρχων, ο ένας του Μαραθώνα και ο δεύτερος της Θεσσαλονίκης. «Σου τον… τον γραμματέα, μου έκανε ιδιαίτερο», είπε ο Ηλίας Ψινάκης με τον Γιάννη Μπουτάρη να απαντά: «Είσαι ευχάριστος στη συνεργασία, δεν είσαι κανένας κρύος, κρυόκ…».