MEDIA

Ο Μαρτίκας στην πρώτη του συνέντευξη: «Αθέτησαν τη συμφωνία μας κι αυτό είναι που με στενοχώρησε»

Ο Μαρτίκας στην πρώτη του συνέντευξη: «Αθέτησαν τη συμφωνία μας κι αυτό είναι που με στενοχώρησε»
Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του από το φετινό Survivor

Ο πρώην παίκτης του φετινού Survivor, Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο παιχνίδι διαβίωσης αλλά και στη σχέση του με την πρώην παίκτρια και μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σχετικά με την υποψηφιότητα αποχώρησης ξεκαθάρισε ότι η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει μαζί του στον τάκο και γι’ αυτό τον ψήφισε τελευταία στιγμή αθετώντας τη συμφωνία τους.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω μια γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες εκεί μέσα, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία. Η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά τελευταία στιγμή με ψήφισε. Αθέτησαν τη συμφωνία μας κι αυτό είναι που με στενοχώρησε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικά με την εμπειρία αλλά και το τι θα έκανε εάν κέρδιζε τον τίτλο δήλωσε ότι θα βοηθούσε τους πολίτες στην περιοχή του στο Κερατσίνι. Μάλιστα τόνισε ότι μέρος του χρηματικού ποσού που εισέπραξε θα δοθεί για φιλανθρωπικές δράσεις.

«Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία, έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη μου που τη λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω να πεινάσει κανείς σε αυτή την πόλη, αυτή ήταν η πρόθεσή μου, αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα, θα κρατήσω αυτή την υπόσχεση», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Μαρτίκας.