MEDIA

Αυτοκτόνησε πασίγνωστη influencer – Αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα

Αυτοκτόνησε πασίγνωστη influencer – Αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα
Αυτοκτόνησε γνωστή influencer
instagram

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της πασίγνωστης influencer Niece Waidhofer. Είχε διαγράψει όλα τα post στο Instagram εκτός από τρία.

Η είδηση του θανάτου της 31χρονης Niece Waidhofer έχει προκαλέσει σοκ στους χιλιάδες ακολούθους της. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Το μοντέλο μετρούσε πάνω από 4,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Λίγο πριν αυτοκτονήσει η 31χρονη είχε διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της εκτός από τρεις.

Την κοπέλα εντόπισαν αστυνομικοί μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από ένα μ έλος της οικογένειάς της, το οποίο είχε ζητήσει να γίνει έλεγχος στο σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας.

Η οικογένειά της δήλωσε στο TMZ: «Δυστυχώς, η Niece αυτοκτόνησε μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με προβλήματα ψυχικής υγείας. Ήταν πολύ ανοιχτή με το διαδικτυακό της κοινό αναφορικά με το θέμα υγείας της, θέλοντας έτσι να βοηθήσει τυχόν followers της που βίωναν κάτι ανάλογο»

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η οικογένειά της θα ετοιμάσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την ονομασία «Peace From Niece», με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με την ψυχική τους υγεία.