MEDIA

X Factor: O «Πουτσίνι», η «Γιάννα Αγγελοπούλου και η Αναστασία

X Factor Στέλιος Ρόκκος
X Factor: Από όλα είχε το επεισόδιο του διαγωνισμού μουσικής το βράδυ της Κυριακής
MEGA

X Factor: Από όλα είχε το επεισόδιο του διαγωνισμού μουσικής το βράδυ της Κυριακής

Γεμάτο συγκινήσεις, καυστικά σχόλια και ερμηνείες ήταν το X Factor το βραδύ της Κυριακής που έκλεισε, όπως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, με μια ασυλία και μια αποχώρηση.

Το X Factor ξεκίνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου σε άλλη μια εντυπωσιακή είσοδο για να δικαιώσει τον χαρακτηρισμό «Νουρέγιεφ» που του έχουν αποδώσει οι κριτές του διαγωνισμού μουσικής.

Στη συνέχεια στη σκηνή του X Factor βρέθηκε η Αναστασία, η οποία έχει γίνει διάσημη χάρη στις δύο επιτυχίες της, τις «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο». «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησε από ένα βίντεο στο TikTok που το ανέβασα μόνο για μένα» είπε η 19χρονη τραγουδίστρια η οποία προανήγγειλε ότι «τον Σεπτέμβριο σας έχω ένα πολύ πολύ ωραίο δώρο».

Για την Αναστασία μίλησε και ο Νίκος Μουρατίδης που είπε στην 19χρονη ότι ένα σεμνό κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται σε ντίβα όταν ανεβαίνει στη σκηνή ευχόμενός της κάθε επιτυχία.

Την πρώτη φαρμακερή ατάκα της βραδιάς εκστόμισε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος με αφορμή την ερώτηση του Ανδρέα Γεωργίου στον Χρήστο Μάστορα για το πώς αισθάνεται που έχει μείνει με έναν παίχτη στο X Factor, είπε για τον τραγουδιστή με αφορμή τα ρούχα που είχε επιλέξει: «Γιάννα Αγγελλοπούλου Δασκαλάκη με τα διαμάντια. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι απόψε».

Από τον Ηλία Ψινάκη ξεκίνησε και η δεύτερη στιγμή που ξεχώρισε στο X Factor της Κυριακής όταν κρίνοντας παίχτη του Στέλιου Ρόκκου είπε «ο Μπετόβεν έκανε τρομερή διασκευή» με τον τραγουδιστή να παίρνει την «πάσα» και να σχολιάζει: «Πώς και δεν με λες Πουτσίνι;».

Τελικά ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε την ασυλία του στον Μίλτο Χαρόβα με αποτέλεσμα το ποιος θα παραμείνει στο X Factor να εξελιχθεί σε μια «μάχη» ανάμεσα στον Θάνο και τον JoJo που βρήκε «νικητή» μετά από θρίλερ τον πρώτο.

Σχετικές ειδήσεις