MEDIA

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το νησί - Αυτή είναι η τελική πεντάδα του παιχνιδιού (video)

υποψήφιοι survivor
Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε με πειράγματα. O Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη Μαίη Εμμανουηλίδου λέγοντας της ότι υπάρχουν αράχνες στην καλύβα.

«Απλά, εδώ πέρα σήμερα έχει πολλές αράχνες και το πρόβλημα είναι…» άρχισε να λέει ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαίη πετάχτηκε από τη θέση της. «Έλα τώρα, μη με λες τέτοια ρε Άρη» του είπε.

«Ε, τι να σε λέω; Σε λέω ότι έχει αράχνες» απάντησε εκείνος. Τότε η Μαίη έφυγε εντελώς από το σημείο και άρχισε να λέει έντονα: «Άρη τι λες τώρα, γιατί το κάνεις αυτό. Χαχαχαχ! Πολύ αστείο».

Όταν κατάλαβε πως ο Άρης και η Ασημίνα της έκαναν πλάκα, επέστρεψε στη θέση της λέγοντας τους: «Έλα ρε συ, αφού με ξέρεις. Γιατί ήθελες να με αναστατώσεις, δεν είχα καθόλου σφυγμούς, τώρα μου ανέβασες τους παλμούς μου διακόσιους».

«Απλά, κάθε βράδυ, εδώ πέρα που κάθομαι, πριν κοιμηθώ, πάντα νιώθω κάτι ότι με ακουμπάει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης και αναρωτήθηκε: «Μήπως είναι στα μαλλιά μου;». Τότε η Μαίη ούρλιαξε και έφυγε ξανά από τη θέση της.

Αγώνας με έπαθλο… βόλτα

Οι έξι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης για να «παλέψουν» για ένα δείπνο σε βίλα και βόλτα με άλογα στην Πούντα Κάνα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστή νίκησε στο αγώνισμα και παράλληλα κέρδισε το δικαίωμα να επιλέξει τρεις παίκτες να τον συνοδεύσουν.

Ο Άρης επέλεξε να πάρει μαζί του την Μαίη, τον Στάθη και την Ασημίνα, η οποία «τσακώθηκε» με τον Νίκο Γιάννη επειδή της είπε ότι έχει κατεβάσει μούτρα.

Οι τέσσερις παίκτες απόλαυσαν τις δραστηριότητες που τους προσέφερε το έπαθλο στην Πούντα Κάνα.

Συμβούλιο γεμάτο συγκίνηση

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος ήρθε.

Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor στην πιο κρίσιμη φάση είναι ο Νίκος Γιάννης.

«Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» είπε ο Νίκος.