MEDIA

Survivor spoiler: «Κλείδωσε» η τετράδα που μπαίνει στην τελική ευθεία - Ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler: «Κλείδωσε» η τετράδα που μπαίνει στην τελική ευθεία - Ποιος αποχωρεί σήμερα
Ποιος θα εγκαταλείψει απόψε τον Άγιο Δομίνικο;
Instagram / survivorgreece

Survivor spoiler: Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor. Το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου θα αγωνιστούν προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον Ημιτελικό της Αθήνας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αν και βρίσκεται στον τάκο θα παλέψει με «νύχια και με δόντια» ώστε να μπορέσει να προστατέψει τον μόνο φίλο που της απέμεινε στο νησί, τον Σταθη Σχίζα. Το ίδιο θα κάνει, ωστόσο, κι ο Στάθης, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι σε περίπτωση που εκείνος ή η Σταυρούλα δεν κατορθώσουν να κερδίσουν, οι άλλοι παίκτες περιμένουν να τον ψηφίσουν.



«Θα φύγουμε για τη δεύτερη ασυλία. Είναι πάρα πολύ σημαντική», θα πει απόψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της αναφέρει πως δεν θέλει κάποιος από τους δύο «αντιπάλους» να πάρει την ασυλία.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό θα βρεθούν τέσσερις παίκτες, όπου ένας θα αποχωρούσε μετά από τη ψηφοφορία και οι υπόλοιποι τρεις θα βρίσκονταν την επόμενη μέρα στο Γαλάτσι για τον τελικό.

Ωστόσο, ο Ατζούν έκανε ορισμένες τροποποιήσεις στο παιχνίδι και έτσι την Τρίτη (5/7) στον ημιτελικό, θα υπάρξει αποχώρηση ώστε να μείνουν τρεις παίκτες. Μετά από νέα ψηφοφορία θα μάθουμε τη δυάδα του τελικού.

Όπως γράψαμε νωρίτερα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση , ο οποίος θα δώσει πρόωρη «μάχη», θα είναι η Ασημίνα. Η παίκτρια δεν θα καταφέρει να κερδίσει μία από τις δύο ασυλίες που θα της προσφέρει κατευθείαν την πρόκριση στον ημιτελικό. Έτσι περιμένουμε να μάθουμε ποιος από τους υπόλοιπους τρεις θα βρεθεί δίπλα της στη ψηφοφορία.

Ο παίκτης που θα δώσει το «παρών» στον ημιτελικό

Ο πρώτος παίκτης που θα κατακτήσει την πρώτη ατομική ασυλία θα είναι ο Στάθης Σχίζας. Έτσι ο παίκτης έχει εξασφαλίσει μια θέση για τον ημιτελικό της Τρίτης (5/7). Η λογική λέει πως θα την κατακτήσει ο Άρης ο οποίος σάρωσε τις ασυλίες από τότε που το παιχνίδι έγινε ατομικό.

Σχετικές ειδήσεις