MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή μεταξύ Λάμπρου και Ελένης (vid)

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή
Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/7)

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες θα παιχτεί την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram τη σκηνή εκείνη που μαζί τη Λενιώ τελείωσαν τα γυρίσματα τους.

Η σκηνή αυτή θα παιχτεί στο αποψινό επεισόδιο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν όμως το τελευταίο γύρισμα που έκανε με τη συμπρωταγωνίστριά του.

«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα!
Θα είμαστε ασφαλείς! Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00 μ.μ. τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα!

Υ.γ. Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 22:30 - Επεισόδιο 141

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.