MEDIA

Survivor spoiler: «Ντέρμπι» η σημερινή ψηφοφορία – Η κοπέλα «φαβορί» που θα προκριθεί στον ημιτελικό

Survivor spoiler: «Ντέρμπι» η σημερινή ψηφοφορία – Η κοπέλα «φαβορί» που θα προκριθεί στον ημιτελικό
Survivor Spoiler: Η παίκτρια που θα περάσει στον ημιτελικό
instagram

Survivor Spoiler: Μια ανάσα πριν τον τελικό του Survivor 2022. Ποια παίκτρια θα περάσει στον ημιτελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα;

Λίγες ημέρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2022. Οι 4 παίκτες έχουν ήδη αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφουν στην Αθήνα για να βρεθούν αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου στον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι δύο άνδρες που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική τετράδα, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον ημιτελικό. Ποια παίκτρια όμως θα καταφέρει να πλαισιώσει την τελική τριάδα; Η Ασημίνα ή η Θωμαΐδα;

Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει απόψε για την παίκτρια που θα προκριθεί στον αυριανό ημιτελικό και θα βρεθεί μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

«Ντέρμπι» η σημερινή ψηφοφορία αποχώρησης

Σύμφωνα με το dokari.gr τόσο η Ασημίνα όσο και η Μαίη έχουν «δώσει» σωματική και ψυχική δύναμη και διεκδικούν μια θέση στον ημιτελικό. Και οι δύο κοπέλες έχουν μεγάλο κοινό ωστόσο η Ασημίνα «κρατιέται» από την στάση που θα κρατήσουν οι υποστηρικτές του Σοϊλέδη.

Αν το κοινό του Άρη στηρίξει την Ασημίνα τότε υπάρχουν πιθανότητες να προσπεράσει την Μαίη. Αν όμως οι ψηφοφόροι δεν την υποστηρίξουν τότε και η Θωμαΐς θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στον ημιτελικό.