MEDIA

Survivor Spoiler 4/7: Οι παίκτες που προκρίνονται στον ημιτελικό και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 4/7: Οι παίκτες που προκρίνονται στον ημιτελικό και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 4/7: Δύο τελευταίοι αγώνες χωρίζουν τους παίκτες από τον ημιτελικό της Τρίτης – Ποια θα πάρουν κατευθείαν το «εισιτήριο»;

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor.

Ύστερα από 6,5 μήνες παραμονής Άγιο Δομίνικο, αμέτρητους αγώνες και δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον αυριανό (5/7) ημιτελικό της Αθήνας.

Οι τέσσερις παίκτες αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

Πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ωστόσο, πρέπει να μπουν για τελευταία φορά στους στίβους μάχης του Survivor και να δώσουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Δύο αγώνες, δύο νικητές. Όποιοι τα καταφέρουν προκρίνονται απευθείας στην τριάδα του ημιτελικού.

Για τους δύο ηττημένους ξεκινάει μία νέα περιπέτεια καθώς οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και καλείται να επιλέξει ποιος ή ποια θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του Ημιτελικού. Οι γραμμές ανοίγουν απόψε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και θα κλείσουν αύριο, κατά τη διάρκεια του live.

Ποιοι θα πάρουν τις δύο «χρυσές» προκρίσεις και θα πλησιάσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ και ποιοι θα πρέπει να ζητήσουν εκ νέου τη στήριξη του κόσμου;

Στάθης και Άρης είναι οι δύο σίγουροι που θα βρεθούν στον ημιτελικό της Τρίτης (5/7) που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Οι δύο παίκτες θα κερδίσουν τους τελευταίους δύο αγώνες και παράλληλα το «εισιτήριο» για αύριο.

Έτσι, Ασημίνα και Μαίη θα τεθούν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα αποφασίσει με ποια θα κλείσει η τριάδα του ημιτελικού και θα μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις