MEDIA

Survivor - Ημιτελικός Live: Το Newsbomb.gr στο Γαλάτσι - Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν

Survivor - Ημιτελικός Live: Το Newsbomb.gr στο Γαλάτσι - Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν
Το πλατό του ημιτελικού

Survivor: Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις - Αγωνία για τους παίκτες που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό 

Ένα 24ωρο έμεινε μέχρι τον τελικό του φετινού Survivor ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα μεταδοθεί live από το Γαλάτσι.

Η πρώτη αποχώρηση – Ποια παίκτρια δεν προκρίθηκε

Ένα βήμα πριν τον τελικό του φετινού Survivor και η Μάιη κατάφερε να φτάσει στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού στον ημιτελικό.

Εκτός ριάλιτι έμεινε τελικά η Μαίη Εμμανουηλίδου, γεγονός που σημαίνει πως η Ασημίνα συμπληρώνει την τριάδα του ημιτελικού!

Θυμίζουμε πως στη συνέχεια θα ανοίξει νέα ψηφοφορία και στο τέλος του Ημιτελικού θα αποχωρήσει ο ένας από τους 3 παίκτες.

Τι συνέβη από το απόγευμα

Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες πήγαν σήμερα στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί συνάντησαν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους.

Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό.

Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στον ημιτελικό στο Γαλάτσι και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ξεκίνησαν να φθάνουν στο Γαλάτσι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό.

Οι κάμερα του Newsbomb.gr κατέγραψε τους Γιώργο Ταλάντσεβ, Σπύρο Μαρτίκα και Σάκη Αρσενίου, Γιώργο Κατσαούνη, Γιώργο Πηλίδη, Τάκη Καραγκούνια κ.α.

Δείτε την gallery:

Στην τελική ψηφοφορία πριν τον τελικό, στην οποία θα λάβουν μέρος Στάθης, Αρης και (εκτός απροόπτου) Ασημίνα, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις οι δύο που θα προκριθούν στον τελικό θα είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης και αυτοί θα δώσουν τη μάχη για του τελικού στο Survivor.

Αυτή είναι το φαβορί για να προκριθεί

Στάθης Σχίζας και Αρης Σοϊλέδης περιμένουν την τρίτη της παρέας, ώστε οι τρεις τους να διεκδικήσουν στη μεγάλη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποψινού αποτελέσματος, με στόχο την πρόκριση των δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό.

Φαίνεται, πως η αποψινή βραδιά «κρύβει» μια σημαντική ανατροπή, καθώς η Ασημίνα εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τη θέλουν να έχει πολύ πιο ισχυρό... ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, έναντι της Θωμαΐδος.