MEDIA

Survivor ημιτελικός: Άρης και Στάθης στον μεγάλο τελικό - Όσα έγιναν στο Γαλάτσι

Survivor ημιτελικός: Άρης και Στάθης στον μεγάλο τελικό - Όσα έγιναν στο Γαλάτσι
Οι δύο φιναλίστ

Survivor: Σήμερα ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου - Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας κονταροχτυπιούνται για το μεγάλο έπαθλο.

Ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor, τα είχε όλα. Συγκίνηση, εκπλήξεις, τρυφερές αγκαλιές, υπέροχες αναμνήσεις, πολύ γέλιο, πρόταση γάμου και μία γαμήλια τούρτα.

Οι φιναλίστ έδειχναν ανυπόμονοι, όχι μόνο να δουν πώς θα εξελιχθεί η βραδιά αλλά και στο να αγκαλιάσουν μετά από καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου προκείμενου να στηρίξουν τους Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη που έφτασαν μέχρι το τέλος.

Πρώτος παίκτης που πέρασε στον μεγάλο τελικό του Survivor ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο στο Γαλάτσι είναι ο Άρης Σοϊλέδης και δεύτερος ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την στιγμή της ανακοίνωσης του πρώτου φιναλίστ, Άρη Σοϊλέδη:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την στιγμή της ανακοίνωσης του δεύτερου φιναλιστ, Στάθη Σχίζα:

Για μια ακόμη φορά τα spoilers τα οποία άρχισαν να κυκλοφορούν με βάση τα στατιστικά, έπεσαν μέσα κι έτσι Άρης και Στάθης είναι οι δυο παίκτες που θα «κονταροχτυπηθούν» για το μεγάλο έπαθλο!

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις των δύο φιναλίστ του τελικού:

Η πορεία του Άρη στο Survivor

Η πορεία του Στάθη στο Survivor

Την τρίτη θέση στο Survivor κατέλαβε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού προχώρησε σε δηλώσεις:

Δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελικού έκανε και η Μαίη Εμανουηλίδου.

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μου η σημερινή βραδιά, θα τη θυμάμαι για πάντα. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν πέρασα στον ημιτελικό, έχω μόνο χαρούμενα συναισθήματα από όλα αυτά που βίωσα, από την αγάπη... από όλους αυτούς τους μήνες κρατάω μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Δεν μετανιώνω λεπτό για την απόφαση μου να μπω στο Survivor, θα το ξαναέκανα με χίλια, βγήκα πιο δυνατή και είναι χαρούμενη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι», είπε και έκανε τη δική της πρόβλεψη για τον νικητή:

Μαγική... και ίσως άβολη στιγμή ήταν εκείνη που Βρισηίδα και Μαρτίκας έπρεπε να κόψουν την τούρτα του... γάμου τους την οποία είχε φτιάξει ειδικά για εκείνους ο Κώστας Παπαδόπουλος από το περυσινό Survivor.

Η αλλαγή στα πρόσωπα των παικτών

Ανάμεσα στα βίντεο που είδαμε προβλήθηκε κι ένα με την μεγάλη αλλαγή στις εμφανίσεις των παικτών κυρίως με τα κιλά που έχασαν αφού τόσο καιρό τρέφονταν με φακές, ρύζι και μερικά έπαθλα που ήταν «σταγόνα στον ωκεανό».

Ο Δάντης τραγούδησε για την Ασημίνα

Μια από τις πιο ωραίες, αληθινές και συγκινητικές στιγμές που παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό ήταν η στιγμή που ο Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα.

O Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον τραγουδιστή να πει δυο λόγια για την αγαπημένη του, Ασημίνα κι εκείνος μας εξέπληξε ευχάριστα τόσο εμάς όσο και την σύντροφό του καθώς όπως είπε «καλός στα λόγια δεν είμαι αλλά θέλω κάτι να της τραγουδήσω».

«Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά», τραγούδησε με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα!

«Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Θα χειροκροτήσω όλους σας γιατί αυτό που κάνατε όλοι φέτος, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω» είπε ο Χρήστος Δάντης απευθυνόμενος σε όλους.