MEDIA

Survivor τελικός: To Twitter αποθέωσε τον Στάθη Σχίζα - «Δεν ήταν ισάξιος, ήταν καλύτερος, φιλάκια»

Survivor τελικός: To Twitter αποθέωσε τον Στάθη Σχίζα - «Δεν ήταν ισάξιος, ήταν καλύτερος, φιλάκια»
Ο τελικός του Survivor ανήκει στο παρελθόν με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη.
Glomex

Survivor: Οι χρήστες του Twitter βρήκαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον μεγάλο νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, που έλαβε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι της σεζόν έφτασε στο τέλος του. Για ακόμη μία χρονιά το Survivor κράτησε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό προσφέροντας του αμέτρητες στιγμές γέλιου, αγωνίας και συγκίνησης. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν ήρθε η στιγμή να ρίξει αυλαία, με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή που έλαβε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, μέχρι τελευταία στιγμή, η ψηφοφορία ήταν ντέρμπι και δεν ήξεραν ποιος θα ήταν ο νικητής.



Με την ανακοίνωση του επάθλου ο νικητής ανέφερε ότι μεγάλο ποσό του χρηματικού επάθλου που κέρδισε θα πάει στα παιδιά με καρκίνο.



«Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης που έφτασε στον τελικό κρατώντας στην αγκαλιά του τη Μαρία Αντωνά μίλησε με τρυφερά λόγια λέγοντας: «Κοιτώντας αυτή τη γυναίκα στα μάτια βλέπω την μητέρα των παιδιών μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια υπέροχη μητέρα. Προχωράμε στον δρόμο, βλέπουμε παιδάκια και τα παίρνουμε αγκαλιά χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο μπαμπάς τους. Την αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου όπως επίσης την αγαπάει όλη μου η οικογένεια και αυτό για μένα μετράει πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που την έχω δίπλα μου και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Φυσικά από το χθεσινό βράδυ δεν έλειψαν τα σχόλια στο Twitter. Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να συγχαρούν τον μεγάλο νικητή.

«Τελικά δεν ήταν ισάξιος, ήταν καλύτερος. Φιλάκια τα λέμε του χρόνου», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Survivor: Το Twitter δίκασε τη Μαρία Αντωνά

Η αντίδρασή της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του μεγάλου νικητή, ήταν αυτή που έκανε τους τηλεθεατές να «ρίξουν» το Twitter από τα σχόλια. Το όνομα της παρουσιάστριας έγινε viral με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Σχετικές ειδήσεις