MEDIA

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής
Τελικός X Factor αύριο 10 Ιουλίου
GLOMEX

Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός του X Factor. Τα μεγάλα έπαθλα, οι φιναλίστ και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου έρχεται ο μεγάλος τελικός του X Factor. Ένας από τους πέντε φιναλίστ θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, ένας από τους τέσσερις κριτές θα σηκώσει το έπαθλο μαζί με τον νικητή και πολλές μεγάλες εκπλήξεις θα συμβούν κατά τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού.

Χθες Παρασκευή 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός και μόνο 5 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν μια θέση στον αυριανό τελικό. Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη τα κατάφεραν το συγκρότημα «Γίναμε», από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου, από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Έλενα Παναγιωτίδου ενώ από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου τα κατάφεραν δύο, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης.

Και οι 5 φιναλίστ θα διαγωνιστούν τόσο σε νέα κομμάτια, όσο και σε παλιά τραγούδια που είχαν ερμηνεύσει στο X Factor. Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι και τα ντουέτα που θα κάνουν με τους μέντορές τους.

Το έπαθλο του νικητή

Ο μεγάλος νικητής του X Factor θα κερδίσει 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records. Για πρώτη φορά δίνεται ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό σε ελληνικό μουσικό παιχνίδι.

Στην κριτική επιτροπή σαν επίτιμοι καλεσμένοι θα βρίσκονται όπως κάθε φορά οι Ηλίας Ψινάκης και Νίκος Μουρατίδης.

Η έκπληξη της βραδιάς

Φυσικά από έναν μεγάλο τελικό δε θα μπορούσαν να λείψουν οι guest εμφανίσεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στη σκηνή του X Factor τις επιτυχίες του και θα παρουσιάσει ένα live-act.