MEDIA

Η συγκίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη για το «αντίο» στον ΣΚΑΪ

Η συγκίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη για το «αντίο» στον ΣΚΑΪ
Τελευταία παρουσία στον ΣΚΑΪ για τον Δημήτρη Καμπουράκη
Glomex/ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ με ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ εξίσου φορτισμένη ήταν και η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη.

«Εντάξει, αυτό ήταν. Τελειώνει η εκπομπή. Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά αλλά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση. Έτσι, ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης στο φινάλε της εκπομπής «ΣΚ Παρέα», το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7).

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», είπε με εμφανή συγκίνηση ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Κι εσένα Λένα μου», αναφερόμενος στη συμπαρουσιάστριά του Λένα Φλυτζάνη, «ήσουν καταπληκτική. Και τα παιδιά όλα, και στο κοντρόλ, και όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χάρηκα που συνεργαστήκαμε... Η πιάτσα μας μικρή είναι, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η Λένα Φλυτζάνη ζήτησε κι εκείνη να πει δυο λόγια, ενώ ήταν επίσης συγκινημένη.

«Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου. Που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Αυτόν που έβλεπα στην τηλεόραση κάποτε», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όταν σε γνώρισα από κοντά ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους ως μικρή, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης φορτισμένος την ευχαρίστησε, ενώ η Λένα Φλυτζάνη είπε «ό,τι κι αν κάνεις, εμείς θα τα λέμε!».