MEDIA

Δημήτρης Οικονόμου: Αποχαιρέτησε το κοινό χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου - Τι ανακοίνωσε στο τέλος

Δημήτρης Οικονόμου: Αποχαιρέτησε το κοινό χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου - Τι ανακοίνωσε στο τέλος
Glomex

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου να προχωράει σε ανακοινώσεις

Η εκπομπή «Σήμερα» έριξε αυλαία για φέτος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να αποχαιρετά στο τέλος το τηλεοπτικό κοινό μόνος του, καθώς η Μαρία Αναστασοπούλου έχει πει το δικό της «αντίο» από την περασμένη εβδομάδα.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως το «Σήμερα» επιστρέφει ξανά τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και μαζί του τη νέα σεζόν θα είναι ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, όπως και σας είχαμε ενημερώσει.

«Ολοκληρώνεται και αυτός ο τηλεοπτικός κύκλος, αυτή η σεζόν εδώ στην εκπομπή μας. Μια ολοκλήρωση που μας βρίσκει όμως και με άλλη σύνθεση. Η Μαρία Αναστασοπούλου μας αποχαιρέτησε και σας αποχαιρέτησε την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τηλεοπτικά μαζί λόγω των αδειών μας που δεν συμπίπτουν ποτέ. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα χρόνια έτσι το κάναμε. Τα είπαμε με την Μαρία, της είπα να κοιτάζει μπροστά, να μην κοιτάζει το παρελθόν, ό,τι κι αν έγινε στο παρελθόν αυτό ανήκει πίσω και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Εμείς τώρα θα τα πούμε περί τα τέλη Αυγούστου, 29 του μηνός που ξεκινά το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Εμείς θα γυρίσουμε φρέσκοι, θα γυρίσουμε δυναμικοί, θα γυρίσουμε πιο έμπειροι, θα γυρίσουμε με μια άλλη σύνθεση. Με Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. Δυο συναδέλφους που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχουν τη δική τους εμπειρία στην ενημέρωση. Έχουν όμως, ταυτόχρονα και φρέσκια ματιά. Θα έχουμε ανανεωμένο στούντιο, θα έχουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ εγώ είναι ότι θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας, της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει πάρα πολλά χρόνια τώρα και σας ευχαριστώ και προσωπικά γι’ αυτό. Από όλους μας εδώ καλό καλοκαίρι, καλή συνέχεια» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στο φινάλε του «Σήμερα».

Σχετικές ειδήσεις