MEDIA

Μάρω Καρούση: Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που εντυπωσίασε τους πάντες

Μάρω Καρούση: Ποια είναι η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που εντυπωσίασε τους πάντες
Instagram: marw_karoussi

Η Μάρω Καρούση εμφανίστηκε δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο στην εκπομπή «Πρώτη εικόνα» και τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ο Άκης Παυλόπουλος είναι μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς από το OPEN μετακόμισε στον ΣΚΑΙ.

Από τη Δευτέρα (29/8) ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Ντόρα Κουτροκόη, έχουν αναλάβει την πρωινή ενημέρωση του σταθμού με την εκπομπή «Σήμερα», νωρίτερα όμως ο πρώτος εμφανίζεται στις 5 το πρωί με την «έκπληξη» του σταθμού του Φαλήρου, η οποία ονομάζεται Μάρω Καρούση.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση.Instagram: marw_karoussi

Η πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές, έρχεται από τον Άκη Παυλόπουλο και τη νεαρή δημοσιογράφο και από την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρώτη εικόνα» τράβηξε τα βλέμματα, τόσο με την παρουσία της, όσο και με τον λόγο της και τη λιτότητά της.

Η νεαρή καλλονή δεν είναι νέα στο χώρο. Εδώ και κάποια χρόνια την βλέπαμε κατά τη διάρκεια των εκπομπών του ΣΚΑΙ να παρουσιάζει κάποια θέματα, όμως φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μάρω Καρούση βρίσκεται χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Μάλιστα, είναι λάτρης των φωτογραφιών και πολύ ενεργή στα social media, καθώς μοιράζεται συχνά στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Δεν είναι τυχαίο πως ο λογαριασμός της έχει περισσότερους από 40.000 followers και σίγουρα μετά την εντονότερη προβολή της στο κανάλι του Φαλήρου, οι τηλεθεατές θα την αγαπήσουν και θα αποκτήσει περισσότερους. Άλλωστε το μέλλον της ανήκει…

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram: