MEDIA

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρόταση που δέχτηκε να κάνει πρωινό με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρόταση που δέχτηκε να κάνει πρωινό με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου
«Σίγουρα ευχαριστήθηκα ότι έκανα στην τηλεόραση»
Instagram

Ο τραγουδιστής σχολίασε και την παρουσία του στο Masked Singer

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο frontman του συγκροτήματος Onirama, σε συνέντευξή του στο Κοσμοράδιο 95,1 αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία σχολιάζοντας την πρόταση που δέχτηκε για πρωινό με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στο Masked Singer σημείωσε: «Σίγουρα ευχαριστήθηκα ότι έκανα στην τηλεόραση. Και το πρώτο εγχείρημα και το δεύτερο. Νομίζω ότι υπό συνθήκες και ανάλογα το φορμάτ και το κόνσεπτ της εκπομπής θα μπορούσα να βρεθώ και σε ρόλο παρουσιαστή και σε ρόλο κριτή. Απλά πρέπει να υπάρχει καλή ομάδα. Επειδή σίγουρα δεν είναι κάτι που κάνω χρόνια και ξέρω καλά, θεωρώ ότι αν υπάρχει καλή ομάδα γύρω να σε βοηθάει και να σε κατευθύνει θα μπορούσα να κάνω και στα δύο πολύ ωραία πράγματα».

Όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για πρωινή εκπομπή μαζί με την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ναι, ισχύει. Ήταν μια σκέψη έτσι λίγο φευγαλέα αλλά δεν την συζητήσαμε καν. Νομίζω ότι θα ήταν λάθος και να το συζητήσουμε. Κάποια στιγμή αυτό είχε συζητηθεί για τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια ιδέα που έπεσε σε μια κουβέντα – brainstorming όπως πέφτουν διάφορες. Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς ήξεραν ότι δεν θα γίνει το αφήσαμε εντελώς».