MEDIA

OPEN: Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στο «Ανοιχτό Κανάλι»

OPEN: Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στο «Ανοιχτό Κανάλι»
Η σπονδυλωτή ενημερωτική πρωινή ζώνη του OPEN ξεκίνησε τις πρεμιέρες της τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Θα ξεκινήσει με την εκπομπή «Εμείς», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (05/09)

Το OPEN με ανανεωμένο και πλουσιότερο πρόγραμμα θέλει να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί από την πίτα της τηλεθέασης.

Θα ξεκινήσει με την εκπομπή «Εμείς», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (05/09), στις 16:15. Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο συγγραφέας – «Ιντιάνα Τζόουνς», Γιώργος Δ. Λεμπέσης aka «Lebee», ο YouTuber – «εξερευνητής», Δημήτρης Καρβέλης aka «KD Explorer», το Instagram-ικό ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, Ελένη Αβραμοπούλου και Νίκος Δράγκος aka «Travelen», καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτούν σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα βίντεο και τις συνδέσεις τους.

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Εμείς», που αποτελείται από τη Λίλα Σταμπούλογλου, τον Γιώργο Οικονομάκη και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου, θα «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές.

Ήδη έχει ξεκινήσει η «Ανοιχτή Επικοινωνία» με τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου, από 29 Αυγούστου κάθε πρωί στις 5:00. Στις 07:00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης στην ανανεωμένη εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».