MEDIA

Δημήτρης Παπανώτας: Η σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα (video)

Δημήτρης Παπανώτας: Η σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα (video)

Ο Δημήτρης Παπανώτας έριξε τα «καρφιά» του  

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως δημιουργήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Την αρχή έκανε ο πρώτος, όταν σχολίασε την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάτι που ενόχλησε τον ίδιο αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Παράλληλα ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή την δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε σχολιάσει: «Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία και με στενοχωρεί να ακούγονται πράγματα του στυλ «δεν κάνει» από έναν άνθρωπο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για τη Μαλέσκου που βιοπορίζεται από την τηλεόραση. Έχει λόγο ο καθένας που βγαίνει να πει τα πάντα, όχι όμως ότι δεν κάνει ο οποιοσδήποτε. Αυτό για μένα είναι άκομψο και μικρόψυχο».

«Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική», είχε παρατηρήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που συμπλήρωσε: «Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το Big Brother. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε “τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί”. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει ο καθένας το οτιδήποτε. Τώρα που αρχίζουμε, δύο πρόσωπα είναι πάλι που με κατηγορούν, η μία είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σε συνέντευξη στο Open μίλησε εκ νέου για συνταξιοδότηση. Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται «Τα νούμερα».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα:

Όταν η κάμερα του Open Weekend ρώτησε τον Δημήτρη Παπανώτα για τα παραπάνω, εκείνος μίλησε με σκληρά λόγια και είπε: «Ρώτα τους αυτούς γιατί αφήνιασαν. Δε ξέρω. Εγώ ξέρω ότι με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση και μετά με βρίζανε. Νούμερο, μικρόψυχο και τοξικό. Δε ξέρω, κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε, δεν είναι στα καλά τους; Δε μπορώ να καταλάβω. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε αυτό, ως όφειλε.

Η ιστορία του καθένα μας στην τηλεόραση είναι γνωστή, ο κόσμος ξέρει. Εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν ούτε μικρόψυχο, ούτε νούμερο. Πάντως είμαι βέβαιος πως αν ο Δεληβοριάς κάνει αυτή την εκπομπή (Τα νούμερα) ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Μικρούτσικος. Όταν έχεις κάνει την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους… Και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Που άφησα εγώ τη δημοσιότητα να εισβάλλει και να πεις “ρε το νούμερο”. Και θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Πραγματικά λυπάμαι. Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;

Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατέψει από αυτό το πράγμα. Με άδεια του καναλιού έγινε αυτό το πράγμα. Θα έπρεπε να με προστατεύσουν. Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας. Αυτά δε γίνονται.

Τόσο πια ερωτευμένοι είναι όλοι με τη Μαλέσκου; Και τι είπα για τη Μαλέσκου; Έχουν απωθημένα; Προηγούμενα; Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, όχι αυτός. Αυτός μου είχε φάει την εκπομπή από το Star. Δεν του την έφαγα εγώ. Δεν είναι παρασκήνιο, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κρατάει κακία στον άλλον, θα έπρεπε να είμαι εγώ. Και εγώ δεν κρατάω. Και κρατάει αυτός; Δεν πάμε καλά ρε. Δεν είμαστε με τα καλά μας σε αυτή τη δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας.