MEDIA

Φαίη Σκορδά: Εισέβαλε σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της φετινής σεζόν

Φαίη Σκορδά: Εισέβαλε σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της φετινής σεζόν
H Φαίη Σκορδά.
Instagram / foivosdelivorias

Η Φαίη Σκορδά έκανε guest εμφάνιση σε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς.

H Φαίη Σκορδά εκτός από παρουσιάστρια εκτελεί και χρέη κομπάρσου αφού εμφανίστηκε σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν. Ο λόγος για την νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα νούμερα» η οποία είχε αρχίσει να συζητιέται πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα. Μάλιστα η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δεν σταματούν να κάνουν αναρτήσεις.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πήγε να πάρει συνέντευξη ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής από τον Φοίβο Δεληβοριά και έκανε μια γρήγορη εμφάνιση στη σειρά.

Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία που βασίζεται σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η οποία παντρεύει την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινός μας» εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς. Πέρα από το βασικό θίασο, σε κάθε επεισόδιο της σειράς βλέπουμε και πολλούς guest καλεσμένους. Μια από αυτούς στο επεισόδιο της Παρασκευής ήταν η Φαίη Σκορδά η οποία υποδύθηκε τον εαυτό της.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που κρατάει το σκήπτρο της πρωινής ζώνης

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι γλυκός και κούκλος»

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στο εξώδικο που έστειλε ο πρώην σύζυγος της στη Φαίη Σκορδά