MEDIA

Σασμός Spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη που αλλάζει όλα τα δεδομένα

Σασμός Spoiler
Ραγδαίες εξελίξεις πυροδοτεί η αποκάλυψη του «Παύλου Βρουλάκη»
Instagram/sasmos_alphatv_official

Σασμός Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha.

Το σίριαλ «Σασμός» εκτάκτως προβάλλεται αυτή την Κυριακή (25/9) από τον Alpha, καθώς τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν θα υπάρξει προβολή επεισοδίου λόγω των μεταδόσεων των αγώνων του Nations League. Στο επεισόδιο αυτό, λοιπόν, ο Μαθιός Σταματάκης θα αποφυλακιστεί καθώς η μητέρα του, Καλλιόπη, ομολογεί τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη.

Παράλληλα, όλοι περιμένουν για τη στιγμή που ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο ενσαρκώνει ο Στέλιος Μάινας, θα αποκαλυφθεί και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές καθώς αυτό θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην πλοκή της σειράς… Κατατοπιστικά για τις εξελίξεις, είναι τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια στον Σασμό που ακολουθούν.

Σασμός II: Επεισόδιο 6 - Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Η σύλληψη της Καλλιόπης μετά την ομολογία για τη δολοφονία του Άγγελου, έχει σοκάρει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του έχει κάνει φόνο, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης προσπαθεί να βρει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια.

Ο Σταύρος συνεχίζει να πιέζει την Αργυρώ και δεν την αφήνει μόνη της ούτε λεπτό για να μην συναντηθεί με τον Αστέρη.

Σασμός II: Επεισόδιο 7 - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Η ώρα της αποκάλυψης του Παύλου Βρουλάκη έφτασε. Ο Παύλος εμφανίζεται στη γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί είχε εξαφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αργυρώ είναι έξω φρενών με την Καλλιόπη για τη δολοφονία του Άγγελου και η Μαρίνα προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Ο Μαθιός από την πλευρά του, κουβαλάει τον δικό του... σταυρό νιώθοντας ασήκωτο βάρος. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει στην οικογένεια Βρουλάκη ότι ο Παύλος ζει και αρχίζει το... σκληρό ροκ στον Σασμό.