MEDIA

The 2night show: Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Οι καλεσμένοι και τα πρώτα λόγια

The 2night show: Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Οι καλεσμένοι και τα πρώτα λόγια
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
instagram

To «The 2night show» επέστρεψε για ακόμα μια χρονιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Νίκος Χατζηνικολάου και Μαρία Τζομπανάκη μπήκαν με το δεξί στο πλατό της εκπομπής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια, εκείνη που διασκεδάζει και ξέρει να κάνει καλά όλα αυτά τα χρόνια κρατώντας συντροφιά στους βραδινούς τηλεθεατές.

Το «The 2night show» έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ 26/9 στις 23:30 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Ο παρουσιαστής θα υποδέχεται στη βραδινή εκπομπή του πρόσωπα γνωστά ή για κάποιους άγνωστα που έχουν να μοιραστούν μαζί με το κοινό τη δικιά τους ιστορία και τις δικές τους εμπειρίες μέσα από συνεντεύξεις αλλά και «παιχνίδια».

Πρώτοι καλεσμένοι για τη φετινή σεζόν ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Μαρία Τζομπανάκη.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Κύριες και κύριοι τελευταία στιγμή όπως τα πάντα στην Ελλάδα να σκουπίσουμε, να φτιάξουμε αλλά είμαστε εδώ... Η εκπομπή που κάνει θόρυβο απ’ όλες τις απόψεις και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται. Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά έχουμε πάρα πολλή όρεξη σε ένα πλανήτη που βράζει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, είμαστε εδώ απλά για να κατεβνάζουμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά αλλά εμείς θα τα κάνουμε απλά» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Προπονητής χάντμπολ της ΑΕΚ για τα 100.000 ευρώ

Θύματα διαδικτυακής απάτης Αρναούτογλου και Λαζόπουλος