MEDIA

Πέτρος Λαγούτης: Αυτός είναι ο λόγος που έδιωξαν τον γιο του από το Θέατρο Τέχνης

Πέτρος Λαγούτης: Αυτός είναι ο λόγος που έδιωξαν τον γιο του από το Θέατρο Τέχνης
Ο Πέτρος Λαγούτης στο The 2Night Show
Glomex

Ο ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας ότι κάποτε ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά, ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής και πέρασε 8ος στα ναυτιλιακά.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τετάρτη 28/9.

Ο ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας ότι κάποτε ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά, ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής και πέρασε 8ος στα ναυτιλιακά.

Μεταξύ άλλω μίλησε και για τους γιους του, αλλά και για τον λόγο που τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης.

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν. Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας» ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει με τον γιο του. «Θα ήθελα να παίξω μαζί με τον Δημήτρη, τον γιο μου, όταν λείπει κάποιος ηθοποιός από τις πρόβες στο θέατρο έρχεται και βοηθάει.»