MEDIA

Τηλεθέαση: Δραματικές σειρές και... Love Island στις προτιμήσεις του κοινού

Τηλεθέαση: Δραματικές σειρές και... Love Island στις προτιμήσεις του κοινού
Twitter

Η μάχη στην prime time συνεχίζεται δυναμικά. Ο «Σασμός» παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης για ακόμα μια ημέρα!

Τι κι αν ο «Σασμός» δεν έχει οριστικοποιήσει ημέρες προβολής λόγω του Nations League... μπορεί και παραμένει στην κορυφή τηλεθέασης καθώς οι ερμηνείες και οι εξελίξεις συγκλονίζουν το κοινό.

Στο δυναμικό κοινό σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 26,6% ενώ η «Γη της Ελιάς» κατάφερε με διαφορά 1% να περάσει την κρητική σειρά στο γενικό σύνολο.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι δραματικές σειρές είναι εκείνες που «κρατάνε» το κοινό μπροστά από τις οθόνες χωρίς να χάνουν λεπτό από τα όσα διαδραματίζονται.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» κατάφερε να περάσει τον «Παράδεισο των Κυριών» μιας και η σειρά αν και ωραία δείχνει να κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα το κοινό να μη μένει προσηλωμένο.

Ο Εκαττομυριούχος για ακόμα μια ημέρα σημείωσε σταθερή επιτυχία στην ώρα προβολής του, ενώ η «Σμύρνη μου αγαπημένη» φαίνεται να είναι περισσότερο για τον κινηματογράφο παρά για τη μικρή οθόνη.

ΔυναμικόΣύνολο
ΣΑΣΜΟΣ26,6%26,5%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ20%27,7%
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ19,5%19%
ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ16,4%13,2%
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ14,8%16,8%
ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ11,9%9,5%
ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ2,3%4,7%

Το Love Island στη ζώνη προβολής του δεν είχε να φοβηθεί κανέναν! Στην πρεμιέρα του σημείωσε 15,5% στο δυναμικό και 15,7% στο γενικό σύνολο τηλεθεατών.