Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η κόρη της Εύα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την προσωπική της ζωή ως σύζυγος και μαμά.
Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η κόρη της Εύα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Υπάρχουν σκέψεις να αποκτήσει η Εύα αδερφάκι;
Instagram
4'

Στις 8 Οκτωβρίου η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη Μαίρη» κάνει πρεμιέρα στο Mega. Η Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει στην τηλεόραση ως «Μαίρη» της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου. Μαζί της η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη να συμπληρώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην Real Life και στη Νίκη Κώτσου για την προσωπική της ζωή ως σύζυγος και μαμά.

Πώς δέχτηκε η κόρη σου την αναγνωσιμότητα;

«Η Εύα δεν έβλεπε πολλή τηλεόραση, δεν έβλεπε μέχρι τα επτά τηλεόραση, κοιμάται πολύ νωρίς. Τώρα άρχισε να βλέπει σειρές με ηθοποιούς και όχι με κινούμενα σχέδια. Στο «Σόι σου» ερχόταν στα γυρίσματα, μέχρι και όταν παιζόταν η σειρά, δεν την παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Ήξερε ότι η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν στην τηλεόραση, αλλά δεν την ενδιέφερε.

Τώρα είναι σε μια βαθύτερη συνειδητοποίηση του τι σημαίνει τηλεόραση. Όταν τελείωσα το «Σόι σου» κι άρχισα το «Έρωτας Μετά» επειδή έβλεπε βιντεάκια στο Youtube και υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάποια διαφήμιση, της το είχα εξηγήσει. Είχα βγάλει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και της είχα δείξει που ήμουν με αίματα, δήθεν και χτυπημένη και της εξήγησα ότι είμαστε όπως όταν ντυνόμαστε καρναβάλια και βάζουμε ψεύτικα εφέ.

https://www.instagram.com/p/CfT8CcmttxB

Της είπα ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Φοβόμουν γιατί είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το Youtube και ήθελα να προλάβω. Βλέπαμε ταινία πριν από λίγες μέρες και ρωτούσε αν αυτά που έβλεπε είναι αλήθεια. Υπάρχει η αγωνία αν αυτό που βλέπουν είναι πραγματικότητα. Ακόμη δεν ξεχωρίζουν γιατί ακόμη είναι παιδιά», είπε για την κόρη της.

Στην καθημερινότητα τι κάνει;

«Όταν βλέπει κόσμο να θέλει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου, ξέρει ότι πρέπει να πάει στην άκρη γιατί ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι στις φωτογραφίες. Δεν πρέπει να την αφορά. Είναι αρκετά συνειδητοποιημένη για την ηλικία της με αυτό το κομμάτι», δήλωσε η ηθοποιός.

Υπάρχουν σκέψεις να αποκτήσει η Εύα αδερφάκι;

«Όλα αυτά είναι είναι λίγο μέσα στη ζωή. Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Δεν είμαστε αρνητικοί στην οικογένεια και στα παιδιά, ποτέ», ξεκαθάρισε η Βάσω Λασκαράκη.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου Γιάννη Τσιμιτσέλη;

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με τη Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα και το παιδί της και πορεύονται με αυτό και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι, αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», απάντησε για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Με τον σύζυγό σου, Λευτέρη Σουλτάτο επιλέγετε ήσυχα μέρη να περάσετε χρόνο μαζί

«Δεν θέλουμε τη φασαρία και την υπερέκθεση. Ωστόσο, δεν θα στερηθούμε κάτι, θα κάνουμε τα πάντα… Μην τρελαθούμε, άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο κομμάτι, όταν ο κόσμος σε αναγνωρίζει κι έρχεται τόσο ευχάριστα σε σένα. Είναι ωραίο για τη δουλειά μας, το το θέλουμε, δεν είναι κάτι αρνητικό. Μερικές φορές μπορεί να δυσανασχετήσει ότι συμβαίνει πολλές φορές».

https://www.instagram.com/p/Cg_ddIUrnO9

Το να συμβιώνουν στο σπίτι δύο απαιτητικά επαγγέλματα, όπως το δικό σου και του chef Λευτέρη Σουλτάτου θέλει καλό προγραμματισμό;

«Εμείς έχουμε την τύχη να είναι η δουλειά του άνδρα μου τον χειμώνα κάπως πιο συμμαζεμένη και εξισορροπούμε έτσι την κατάσταση. Τον χειμώνα, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο είναι εκείνος περισσότερο χαλαρός. Όλο αυτό το διάστημα οργανώνει το καλοκαίρι. Δηλαδή θα περάσει άπειρες ώρες στην κουζίνα, θα καθίσει στον υπολογιστή για meeting θα πηγαινοέρχεται στην Κρήτη.

(…) Προσπαθούμε να εξισορροπούμε καταστάσεις με επιμονή και υπομονή. Όλες οι δουλειές που δεν έχουν οκτάωρο δεν μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες όπως εκείνες τις ιδανικές στις αμερικανικές ταινίες, που θα φάνε όλοι μαζί, θα πλύνουν τα δόντια και θα πέσουν για ύπνο στα λευκά σεντόνια», είπε η Βάσω Λασκαράκη για τον γάμο και τη ζωή με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

https://www.instagram.com/p/CgHaUXBt3Kn

Δείτε το τρέιλερ της σειράς, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή