MEDIA

Νίκος Μάνεσης: «Χθες πατώσαμε, άσχημο ξύλο»

Νίκος Μάνεσης: «Χθες πατώσαμε, άσχημο ξύλο»
«Το έκανα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον»

Ο Νίκος Μάνεσης εξήγησε τη χθεσινή δήλωση του

Ο Νίκος Μάνεσης προέβη σε μια δήλωση στην χθεσινή εκπομπή, η οποία συζητήθηκε αρκετά, καθώς αποκάλυπτε ότι σκέφτεται το τέλος της καριέρας του.

Στην σημερινή εκπομπή ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μία απρόσμενη τοποθέτηση κι έστειλε μηνύματα με πολλές κατευθύνσεις:

«Λοιπόν χρωστώ κάτι από χθες. Είπα άντε Χρήστο δύο χρόνια μείνανε και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν πάρω σύνταξη. Είναι δικό μου θέμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματώ από εδώ. Θα πάρω σύνταξη; Θα πάω αλλού; Θα αλλάξω επάγγελμα; Είναι κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συναποφασίζουμε κι αφορά εμένα. Χθες το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο και το είπα και θα το αντιληφθείτε. Μπλόκαρε το σύστημα και το τηλεφωνικό κέντρο. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον κι είμαι υπόχρεος.

Το έκανα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Ενάμιση χρόνο τώρα καταγράφονται αξιοπερίεργα πράγματα, που δεν είναι του παρόντος είναι των αφεντικών μας. Από το ξεκίνημα της σεζόν καταγράφεται το εξής: Να υπάρχει το δικό σας ενδιαφέρον κι εμείς να καταβαραθρωνόμαστε. Μας παρακολουθούν ή όχι; Την ώρα που υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον από χθες κι η περίφημη είδηση κάνει το γύρο το Διαδικτύου. Έπαιρναν συγγενείς και φίλοι. Χθες πατώσαμε, άσχημο ξύλο.

Επειδή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που προσβάλουν τη λογική μας, κάνουμε διάφορα τρικ για να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν δίνω συνεντεύξεις. Υπήρξε ανταπόκριση και δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση. Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας… Κατά την περσινή χρονιά εντοπίστηκαν αξιοπερίεργα.

Σε συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα. Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί να θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο… Η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον» είπε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.