MEDIA

Μαύρο ρόδο - Spoiler 4/10: Οι ηθοποιοί από τα παλιά ξεσήκωσαν το Twitter - H συνάντηση της Αγγελικής

Μαύρο ρόδο - Spoiler 4/10: Οι ηθοποιοί από τα παλιά ξεσήκωσαν το Twitter - H συνάντηση της Αγγελικής
Η Κατερίνα Διδασκάλου.
Glomex

Οι χρήστες του Twitter ανατρίχιασαν από τα πρώτα λεπτά προβολής του «Μαύρου Ρόδου» και θυμήθηκαν τις «Άγριες Μέλισσες».

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού προκάλεσε η νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Η σειρά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές καθώς οι χρήστες του Twitter υποδέχθηκαν ενθουσιασμένοι τη νέα δραματική σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και την έκαναν αμέσως... πρώτο τρεντ στο Twitter.

Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.

Το «Μαύρο Ρόδο» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, ενώ το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που θυμήθηκαν τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς τρεις από τους ηθοποιούς της σειράς του ΑΝΤ1 (σ.σ. Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Κουκουράκης και η Κατερίνα Διδασκάλου) είναι κοινοί και στη σειρά του Mega.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Το πρώτο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου»

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.\

Μαύρο Ρόδο - Spoiler Τρίτη 4/10

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Σχετικές ειδήσεις

Mαύρο Ρόδο: Αποθέωση για την γερόντισσα… Κατερίνα Διδασκάλου! Η πρεμιέρα και τα σχόλια στο twitter

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter ανατρίχιασε από τα πρώτα λεπτά προβολής και θυμήθηκε τις Άγριες Μέλισσες

Μαύρο Ρόδο: Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδας Κακούρης ξανά μαζί μετά τις Άγριες Μέλισσες