MEDIA

Τέσσερα τηλεπαιχνίδια που έρχονται να μας διασκεδάσουν – Πότε κάνουν πρεμιέρα

4 τηλεπαιχνίδια που έρχονται να μας διασκεδάσουν – Πότε κάνουν πρεμιέρα
Η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το επόμενο διάστημα θα δούμε μερικές νέες αφίξεις που στόχο έχουν να μας διασκεδάσουν. 

Τα κανάλια δεν έχουν ρίξει ακόμη στην αρένα όλα τους τα χαρτιά, με τα τηλεπαιχνίδια να αποδεικνύονται σημαντικά κεφάλαια στον προγραμματισμό τους. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα δούμε μερικές νέες αφίξεις που στόχο έχουν να μας διασκεδάσουν.

Ο ΑΝΤ1, από την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00, θα μάς κρατά παρέα με το «Rouk Zouk Special». Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται

αγαπημένα πρόσωπα, πρωταγωνιστές και καλεσμένους-έκπληξη και παίζουν με την καρδιά τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Με χιούμορ, γέλιο, κέφι, χαρά, χορό, αισιοδοξία και διάθεση στα… ύψη, το πρότζεκτ θα κάνει πάντα τα κυριακάτικα βράδια διασκεδαστικά, παρείστικα. Φέτος, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με όλες τις γνωστές και αγαπημένες δοκιμασίες του «Rouk Zouk», αλλά και με νέα απολαυστικά παιχνίδια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια

Στο ίδιο κανάλι θα βγει στον αέρα και το «Family Game Night». Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά θα αναλάβουν την παρουσίαση ενός παιχνιδιού-σόου για όλη την οικογένεια. Το νέο φορμάτ υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Ο Μάρκος Σεφερλής.

Το πιο πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο κεφάτο. To «Celebrity game night» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 21.50, με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Νέα ευρηματικά παιχνίδια, που προστίθενται σε όσα μας ξεσήκωσαν την περασμένη σεζόν, μουσική, τραγούδι, πολύ κέφι, και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα έρχονται με την παρουσιάστρια να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε διασκεδαστικές αναμετρήσεις. Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται κάθε εβδομάδα στο φιλόξενο σκηνικό του «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες και στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές και πρόσωπα της επικαιρότητας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τεστάρουν τις γνώσεις τους στην ποπ κουλτούρα, αυτοσχεδιάζουν και ανταλλάσσουν αστείες ατάκες και πειράγματα, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η Σμαράγδα Καρύδη

Νέο τηλεπαιχνίδι, όμως, έχουμε και στην ΕΡΤ1. Με τίτλο «Πες τη λέξη» και παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και η αγωνία, που υπόσχεται να προσφέρει το νέο παιχνίδι, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19.00. Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα. Γιατί στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη. Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο «Πες τη λέξη», κανείς δεν φεύγει χαμένος…

Ο Γιώργος Καραμίχος

Σχετικές ειδήσεις

Rouk Zouk Special: Πρεμιέρα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου – Τι θα δούμε φέτος

Rouk Zouk Special: Η απίστευτη περιγραφή του Πετρούνια για το γυναικείο εσώρουχο (video)