MEDIA

Πατέρας Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο: «Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα»

Πατέρας Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο: «Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα»

Ο πατέρας της πρώην νικήτριας του GNTM δήλωσε σοκαρισμένος με τα όσα έμαθε για την κόρη του. Οδηγεί 1,5 χρόνο το μοντέλο

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου όταν, η πρώην νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζιευστρατίου συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της με μηχανή με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 60χρονος οδηγός.

Το μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο με εντολή της εισαγγελέως ενώ σχηματίστηκε δικογραφία όπου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο πατέρας του μοντέλου μίλησε ζωντανά στη «Super Κατερίνα», δηλώνοντας σοκαρισμένος για τα όσα έμαθε για την κόρη του.

«Δε ξέρω περισσότερα δε γνωρίζω. Ενημερώθηκα πριν μισή ώρα για το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της, δεν επικοινωνεί ο αριθμός της. Δεν πιάνει ο αριθμός της, δε ξέρω. Για το συμβάν έχω ενημερωθεί ότι ενεπλάκη στο ατύχημα. Το καλό από όλη αυτή την ιστορία -τι να πω σε τέτοια περίπτωση- είναι ότι έκατσε εκεί πέρα και προσπάθησε να δώσει βοήθεια. Τι να σας πω τώρα, είμαι σε σοκ. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Εγώ είμαι στην Κέρκυρα τώρα, εργάζομαι. Έχει δίπλωμα, είναι και μικρή. Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα. Οδηγούσε περίπου 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε κανονικά, ήταν προσεχτική οδηγός. Με πήραν τρίτοι τηλέφωνο. Δε ξέρω τίποτα, προσπαθώ να επικοινωνήσω από εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι καινούργιο να πω» είπε χαρακτηριστικά.